; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Căruceru IMG 20210701 WA0033

Florin Căruceru și-a învățat copilul să înoate în vacanța din Grecia

07 July 2021

Florin Căruceru, prezentatorul știrilor sportive de la Focus, a ales anul acesta să meargă în vacanță în Grecia, în Thassos, acolo unde a petrecut alături de soția sa și fiul său, la malul mării Egee. După ce și-a învățat fiul să meargă pe bicicletă , role și skateboard, prezentatorul știrilor sportive de la Focus 18, a luat decizia să-l instruiască și pentru înot.  Florin și-a dorit foarte mult ca fiul său să se acomodeze cu apa, să se simtă confortabil într-o piscină așa că a făcut primii pași în această direcție în vacanța de anul acesta.

Anul trecut trebuia să să fie înotul dar pandemia ne-a amânat planurile. Acum e ok, confortabil cu apa și înoată câinește fără probleme. Va urma cu siguranță și cursuri de înot specializate dar eu am vrut să fac primul pas în această direcție. Eu, la vârsta lui, exact la 6 ani, am început sportul, atunci cu polo și oricum mi se pare obligatoriu pentru un copil să știe să înoate' spune Florin Căruceru. 

În vacanța din Grecia, prezentatorul știrilor sportive de la Focus 18 a reușit și performanța de face totemuri pe fiecare plajă pe care a fost împreună cu familia precum și de a face snorkeling pentru a admira fauna mării Egee.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare