; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Directorul Tanase si inspectorul de caz

Florin Călinescu se alătură distribuției serialului „Profu`”, difuzat de Pro TV

05 November 2019

Astăzi, de la ora 21:30, Profu` intră într-o situație complicată din cauza elevilor lui și încearcă să-l salveze pe un adolescent care este căutat de Poliție. Nici relația dintre el și Ana Casian nu e tocmai roz, vestea că profa vrea să plece din țară o să-l zdruncine pe Mișu.   

Pei Pei, unul dintre elevii din liceul Emil Gârleanu, este anchetat pentru trafic de droguri de către un procuror de caz dificil, rol interpretat de Florin Călinescu. Adolescentul intră într-un joc periculos din cauza anturajului în care se află, iar anchetatorii eliberează un mandat de arestare pe numele acestuia după ce află că deține o cantitate însemnată de substanțe stupefiante. 'O să mă bage la pușcărie, domn profesor!', îi va spune acesta lui Mișu. Cum va încerca Profu să-l scape de probleme, dar și cum îl va implica pe directorul Tănase în planul de salvare, vedem astăzi, la PRO TV. 

Tot în această seară, Profu își dă seama că relația dintre el și Ana se îndreaptă spre o nouă etapă după ultimul sărut. Răscolit de evenimentele petrecute între ei, Mișu încearcă să înțeleagă ce se petrece exact, însă vestea că profa intenționează să plece din țară, împreună cu logodnicul ei, o să-l dea și mai tare peste cap. Convins că totul între ei se termină, Profu primește un mesaj neașteptat de la VLAD, căruia îi reproșează în fața televizorului că e domnul perfect și nu-l crede nimeni că suferă după Eliza: 'Ai zis ceva, domn profesor? Că nu mă crede nimeni? Pe mine măcar nu m-a iubit niciodată, tu ce scuză ai? Ești doar un narcisist disperat după atenție, profu`! Ești doar o abreviere. Dacă vrei să se schimbe ceva, te ridici și te duci la ea. Acum!'. Cum va reacționa cel mai iubit profesor din liceu vedem azi, de la ora 21:30, într-un nou episod Profu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare