; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Călinescu, impresionat de o concurentă „Românii au talent”

Florin Călinescu, impresionat de o concurentă „Românii au talent”: ”Abajurul sufletului meu, cutia mea cu fondante”

22 February 2018

Curajul, ambiția și flexibilitatea nu au limite în cea de-a doua ediție „Românii au talent'. Vinerea aceasta, de la 20:30, jurații și concurenții fac spectacol pe scena show-ului de divertisment și iau decizii surprinzătoare.

'Abajurul sufletului meu, cutia mea cu fondante. O încântare dialogul, să vedem dacă urmează o desfătare.', îi spune Florin unei concurente care îl încântă cu un schimb de replici savuros. 'Eu trebuie s-o iau în brațe pe femeia asta! Sunteți prea drăguță. Atâta patos nu am mai văzut la nimeni.', completează Andra la finalul reprezentației.

Tot vineri, vom urmări unul dintre cele mai emoționante și profunde momente aduse până acum la „Românii au talent', un exemplu de voință și dăruire, o prezență surprinzătoare. Publicul și jurații nu își mai pot opri aplauzele, iar Florin rămâne singur în picioare și cu lacrimi în ochi spune:

'Ești un artist atât de profund și de complex… foarte puțină lume se poate apropia de incandescența ta. Te rog mult, ai grijă de tine! Ai foarte multă energie creatoare în tine.', iar Andi continuă: 'Ești metafora emisiunii noastre.', după care iese din sală pentru câteva minute deoarece: 'uneori simt nevoia să rămân doar eu cu mine și să mă gândesc la momentele astea.'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare