; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Calinescu

Florin Călinescu, invitatul Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparențe”

11 September 2015

„Claudia Schiffer este o poveste cu care am să mă duc în mormânt… sau poate nu', declară zâmbind Florin Călinescu duminică, la Antena Stars, când trece „Dincolo de aparențe' împreună cu Florentina Fântânaru.

Pentru că vrea să afle mai multe despre misteriosul subiect, Florentina reușește să obțină câteva detalii despre această întâmplare.

„Claudia Schiffer a venit cu mare tamtam și mare alai că nu va sta mai mult de 15, 20 de minute și a stat vreo două ore și jumătate și nu se mai dădea plecată. Și mi-a făcut o invitație la New York… și așa mai departe', mai spune Florin Călinescu, foarte atent la dezvăluirile pe care le face.

Tot duminică, invitatul de la „Dincolo de aparențe' va mărturisi că, în ciuda necazurilor sale, se consideră un om care a cunoscut „deplinătatea, sălbăticia iubirii' și că a înțeles în timp faptul că „dacă nu-ți găsești liniștea, nu poți găsi nici iubirea'.

La ce se consideră priceput, dacă femeile au fugit după el sau de el, cum alege să își motiveze oamenii alături de care lucrează și cum privește viața acum, când are aproape 60 de ani, despre toate acestea va vorbi Florin Călinescu duminică, de la 13:00, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare