Homepage  / Știri / Televiziune

Florin Călinescu a renunțat la colaborarea cu Pro TV și „Românii au talent”. „Cu oarecare părere de rău”

Florin Călinescu a renunțat la colaborarea cu Pro TV și „Românii au talent”. „Cu oarecare părere de rău”

de Redactia Tvmania

Florin Călinescu a anunțat, duminică, 18 iulie, pe pagina sa personală de Facebook, că a luat de decizia de a renunța la colaborarea cu PRO TV.

Celebrul prezentator a precizat că va reveni cu detalii despre motivele care au dus la plecarea lui din juriul „Românii au talent”.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a transmis Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Ce spune Pro TV despre plecarea lui Florin Călinescu

Reprezentanții postului nu au comentat anunțul lui Florin Călinescu, scrie libertatea.ro. Ei au amintit totuși că este perioada din an când au loc negocierile pentru membrii juriului „Românii au talent”.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent.

Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au precizat reprezentanții stației din Pache Protopopescu, pentru Click.

Florin Călinescu, unul din cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, a debutat – la începutul anilor 90 – ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Pro FM. La deschiderea stației din Pache Protopopescu a realizat emisiunea „Ora șapte, bună dimineața”. Apoi a urmat „Chestiunea Zilei” între 1997 – 2001 și 2003.

 

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton