Homepage  / Vedete româneşti

Florin Busuioc refuză să-și facă cont pe rețelele de socializare. De ce nu vrea să audă de Instagram: „Îi las pe alții mai tineri”

Florin Busuioc refuză să-și facă cont pe rețelele de socializare. De ce nu vrea să audă de Instagram: „Îi las pe alții mai tineri”
7

de Cristina Țapu,

Florin Busuioc este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România și un actor excepțional. Florin reușește să găsească un echilibru între muncă și viața de familie și preferă să stea departe de rețelele de socializare. Motivul l-a dezvăluit chiar el într-un interviu recent.

Motivul pentru care Florin Busuioc refuză să-și facă cont pe rețelele de socializare

Florin Busuioc nu mai are nevoie de vreo prezentare, rezultatele pe care le are în domeniul televiziunii li actoriei vorbind de la sine. Actorul preferă să trăiască ancorat în prezent și evită să-și facă conturi pe rețelele de socializare.

„Pe mine nu mă interesează lucrurile care nu sunt adevărate, cumva. Nu prea am timp și dispoziție să stau să postez, așa că am zis să-i las pe alții mai tineri și mai hotărâți să facă treaba asta, iar eu să-mi văd de ale mele. De asta nu cred că mi-am dorit foarte tare să ajung în mediul online”, a declarat Florin Busuioc, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva!

Florin Busuioc a debutat în televiziune în anii ‘90

Florin Busuioc a intrat în televiziune după ‘90, când a prezentat la TVR 1 emisiunea Tip Top Minitop, apoi a venit la PRO TV. Câțiva ani a făcut dublaje pentru desene animate, a fost voice over la emisiuni, a scris toate imnurile de 1 Decembrie ale postului de televiziune, apoi a început să prezinte rubrica meteo. 

Florin-Busuioc-Busu-spital-operatie-840×500Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Florin Busuioc s-a născut în Hunedoara. Înainte să ajungă cunoscut ca prezentator de emisiuni și de meteo, vedeta PRO tv-ului a lucrat inclusiv în fostul Combinat Siderurgic Hunedoara (acum ArcelorMittal Hunedoara): „ca să ajung la cocserie, mă trezeam la cinci dimineața (…) Cocsarul lua cărbuni cu lopata și îi arunca în cuptor la temperaturi foarte mari. N-am avut parte de această îndeletnicire pentru că din momentul în care am ajuns acolo, șeful direct m-a luat și mi-a zis să facem cartea de onoare a cocseriei pentru că știa că le am cu desenele. După vreo două luni, m-a chemat de la sindicat la atelierul de pictură să facem lozinci”, povestea Florin Busuioc.

Florin Busuioc s-a reinventat după infarctul suferit în 2018

După ce a suferit un infarct în anul 2018 și a fost la un pas de a-și pierde viața, Florin Busuioc a făcut o serie de transformări importante în viața sa. A renunțat la anumite obiceiuri nesănătoase și a ascultat întocmai sfaturile medicilor pentru a nu retrăi momentul cumplit care a avut loc în urmă cu șase ani.

Prezentatorul de la Pro Tv a renunțat la consumul de pâine și la dulciuri. Înainte de a suferi infarctul din 2018, Florin Busuioc obișnuia să ia cu asalt frigiderul, mai ales în orele târzii din noapte. Acum nu mai consumă alimente la ore târzii și încearcă să stea departe de zahăr și de prăjituri, oricât de delicioase ar fi acestea.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton