; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Busuioc

Florin Busuioc, invitatul ediţiei de azi la „Serviciul Român de Comedie”

20 November 2013

Daca tot prezintă vremea la Pro TV, diseară, de la ora 20.30, la “Serviciul Român de Comedie” emisiune nominalizată la Premiile TVmania-, Florin Busuioc va face prognoza vremurilor.

[Not a valid template]

Invitatul lui Toni Grecu se va amuza împreună cu acesta şi va puncta cu umor care sunt vremurile ce-i aşteaptă pe români: creşterea preţului la benzină va genera o ceaţă densă şi frig în buzunare, în zonele de deal şi de munte oamenii vor renunţa la maşini şi vor merge cu calul, de Anul Nou oamenii vor merge cu capra şi cu ursul, iar în restul anului vor merge cu cerşitul la FMI.

Busu se va întâlni şi cu Greta (Gina Pistol) şi Areta (Jojo), care îi vor prezenta vremea în stilul lor, cu ploi cu şampanie franţuzească, apoi va da nas în nas cu Lovinia (Aniela Petreanu) şi Costel (Mihai Bobonete).

Tot în editia de miercuri, un întreprinzător (Mihai Bobonete) se gândeşte să facă o crescătorie de alge halucinogene, care au efect euforizant şi se consumă în mâncăruri gătite. Iar la rubrica 'Aşa ceva nu există', agenţii SRC fac glume pe seama unui caz real: un procuror de la Buzău (Claudiu Maier) a pierdut la poker banii de flagrant, 100.000 de euro marcaţi.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare