; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Busuioc Busu spital operatie 840x500

Florin Busuioc a revenit pe scena teatrului la 7 luni de când a făcut infarct

12 June 2019

Pe 6 noiembrie 2018, Florin Busuioc era la un pas să își piardă viața. Busu a făcut infarct după un spectacol la Craiova și iată că, la 7 luni de la acel moment, Florin Busuioc este pregătit să urce din nou pe scenă.

Seara trecută prezentatorul meteo de la Pro TV a jucat în piesa „Central Park', jucată la teatrul „Marin Sorescu' din Craiova. Actorul s-a refăcut aproape în totalitate de la operația suferită, iar medicii și-au dat acordul pentru a se reîntoarce la prima sa iubire, teatrul.

Pe tot parcursul reprezentanției, Florin Busuion a fosgt atent supravegheat de colegul de breaslă și de scenă, Bogdan Talașman, același om care l-a readus la viață făcându-i masaj cardiac.

„Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!’, spinea Bogdan Talașman, imediat după incident.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare