; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Busuioc a fost premiat la Zurich

27 September 2010

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii „Vremea' din cadrul Ştirilor Pro Tv, a mers la Zurich pentru a intra în posesia premiului pentru cel mai bun prezentator al anului, premiu oferit de Societatea Europeană de Meteorologie.

Cel care aproape în fiecare zi aduce informaţii proaspete despre vreme în cadrul Ştirilor Pro TV a fost declarat cel mai bun prezentator meteo al anului, distincţie oferită de European Metrological Society (EMS) care organizează anual o conferinţă a profesioniştilor în domeniu în cadrul căreia se acordă, primtre altele, şi această distincţie.

În zilele petrecute la Zurich, prezentatorul Pro Tv a participat, alături de meteorologi şi hidrologi din lumea întreagă, la comunicări ştiinţifice pe diverse teme. „Deşi la început m-am simţit uşor stingher printre atâţia oameni de ştiinţă, m-am simţit onorat că am avut şansa de a fi printre ei. Ce-i drept, construcţia noastră, a oamenilor, ne permite să facem legături foarte rapide între noi, indiferent de subiectul de discuţie, aşa că până la urmă am fost „acceptat' şi integrat fără probleme', a mărturisit Florin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare