; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_310316_TCDU9 Ed11_0096

Florian Pittiș, omagiat în ajun de Florii, la “Te cunosc de undeva!”

22 April 2016

După ce timp de o săptămână și-au pregătit minuțios rolurile oferite de ruleta personajelor, concurenții de la Te cunosc de undeva!' sunt gata să intre din nou, sâmbătă, de la ora 20.00, în fantastica și magica lume a transformărilor. În această ediție din ajun de Florii, Florin Ristei, Andrei Ștefănescu și trupa FreeStay vor închina un tribut unui Moț nemuritor cu nume de floare, Florian Pittiș.

[Not a valid template]

Așadar, sâmbătă seara, Geørge îl va aduce pentru prima dată la Te cunosc de undeva!' pe Johnny Hallyday, o icoană artistică a Franței și unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile, Liviu Teodorescu se va transforma într-un tânăr de 22 de ani pe care succesul l-a răsfățat de mic, Justin Bieber, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu îi vor aduce în premieră, pe scena show-ului transformărilor, pe Marie și Per, suedezii de la Roxette, în timp ce Paula Chirilă va cânta și va dansa, îmbrăcată mai sumar ca niciodată, precum Rita Ora.

Sâmbăta aceasta, ruleta personajelor le-a oferit spre interpretare talentaților concurenți mai mulți artiști români celebri ca în alte ediții. Astfel, Anca Țurcașiu se va transforma într-o nouă prietenă bună, irepetabila Corina Chiriac, Rareș Dragomir va cânta despre trădare precum Ovidiu Komornyik, Feli Donose va interpreta o romanță eternă, De ce oare eu te-am cunoscut?', așa cum o făcea nemuritoarea Ileana Sărăroiu, Theo Rose va cânta hitul Dansăm', transformată în șarmantul Randi, în timp ce Nicoleta Nucă o va imita pe minunata Loredana.

Care va fi cea mai reușită transformare a ediției, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 20.00, numai la Te cunosc de undeva!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare