; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florian Ghimpu, „înlocuit” de fiica sa la „Copiii spun lucruri trăsnite”

12 February 2013

În ediţia de azi a emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite', Florian Ghimpu va trăi emoţiile pe care le simte orice părinte care îşi aduce copilul în show-ul de la Prima TV.

Fetiţa lui, Sara Maria, se numără printre vedetele ediţiei şi, împreună cu Andreea Andronache, micuţa care l-a cerut pe Florian în căsătorie, sunt gata să-i ia locul prezentatorului.

Mai întâi, în rolul vedetei Prima TV se instalează Andreea, asta după ce îl trimite pe Florian să se alăture celor din public. Dezinvoltă, micuţa îi pune Mariei tot felul de întrebări, care mai de care mai interesante şi amuzante. Cele două fac la un moment dat schimb de roluri şi se gândesc ce sotii i-ar putea face lui Florian, iar la finalul ediţiei fetiţele dansează.

Şi Rebecca Nicolae a pregătit un moment artistic, spre uimirea colegului său de platou Andrei Iancu. Micuţa spune despre ea că este cam „nebună' şi face lucruri trăsnite.

Părinţii ei lucrează la circ, de aici şi atracţia pentru domeniul artistic. După spusele fetiţei, mama „scuipă foc', iar tatăl „seamănă cu un hipopotam'. Aşa a ajuns probabil la concluzia că „suntem o familie cam ciudată'.

Andrei este pasionat de activităţile paranormale, crede în fantome şi face vrăji. Spune despre mama sa că „este cam vrăjitoare, mai ales acum de când s-a vopsit mai multe culori în cap'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare