; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florian Ghimpu: “Am avut o vacanţă românească, fără «fiţe»”

12 September 2013

Florian Ghimpu, prezentatorul emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite', de la Prima TV, şi-a petrecut vacanţa în ţară, alături de fiica sa şi de familie.

După ce în primavară am colindat prin Europa, mai exact prin Franţa si Italia, am hotărât să ne petrecem vacanţa de vară în ţară. Am poposit mai întâi la 2 Mai, locul unde mergem de ani de zile şi pe care îl considerăm cel mai curat, liniştit şi civilizat de pe litoralul nostru. A urmat apoi Trasfăgărăşanul şi am avut o tentativă să ajungem pe Trasalpina. Spun tentativă, pentru că vremea nu ne-a lăsat să ne facem traseul şi a trebuit să renunţăm.

zarnesti

Picture 1 of 5

Ne-am continuat vacanţa la Zărneşti, unde ne-am cazat la o pensiune frumoasă, un loc minunat cu gazde extraodinare. Locaţia a fost aleasă de mine pentru a face o reuniune de familie şi a-i sărbători pe părinţii mei care au împlinit 40 de ani de căsătorie. Pe lângă petrecere, ne-am delectat şi cu activităţi sportive. Am făcut alpinism, am tras cu arcul, ne-am plimbat cu barca… Avem o ţară minunată, avem oameni minunaţi, harnici şi întreprinzători, avem locuri de invidiat cu privelişti cum alte ţări, dacă ar putea, şi-ar cumpăra.

Am avut o vacanţă foarte frumoasă alături de fetiţa mea, Sara Maria, de prietena mea, Simina, de familie si prieteni, o vacanţă românească, fără “fitze”', a povestit Florian Ghimpu, pe care îl veţi revedea pe micul ecran începând din 17 septembrie, în fiecare marţi seară, de la ora 20:30, în emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite', de la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare