Homepage  / Seriale turceşti

„Flori însângerate”, tot ce trebuie să știți despre noul serial turcesc de la Acasă. Premieră, poveste, protagoniști

„Flori însângerate”, tot ce trebuie să știți despre noul serial turcesc de la Acasă. Premieră, poveste, protagoniști
5

de Anda Dincă,

La Acasă are premiera pe 2 septembrie, de la ora 20.00, un nou serial turcesc “Flori însângerate” (în original “Kan Çiçekleri”), care îi are în rolurile principale pe Barış Baktaş și Yağmur Yüksel. Lansată în țara de origine în 2022, la postul Kanal 7, producția a ajuns la sezonul al treilea, acesta urmând să înceapă la turci în luna septembrie.

În prim-planul poveștii se află Baran (Barış) și Dilan (Yağmur), doi tineri, forțați de împrejurări să se căsătorească, deși nu-și doresc acest lucru. Cei doi aparțin unor familii rivale, iar mariajul lor este menit să aducă pacea și stabilitatea financiară. Pasiunea care se naște între cei doi protagoniști este pe cale să dea peste cap viețile tuturor. Un incident care are loc la conacul unde locuiesc Baran și Dilan îi desparte pe aceștia. Dilan dispare timp de trei luni, iar Baran o caută disperat. În cele din urmă se află că Dilan a fost răpită de Sabiha Emiroğlu (Nazan Bayazit), un bărbat care ascunde multe secrete.

Cine sunt protagoniștii, Baran și Dilan

Barış Baktaş a absolvit Departamentul de Contabilitate și Audit al Universității de Comerț din Istanbul și este expert în consultanță financiară. Mediul artistic l-a cucerit însă pe Barış, care a început să ia cursuri de actorie, dar și de canto. Și-a făcut debutul în filmul “Ceberruh”, în 2021, după care a mai apărut în pelicula “No: 26 Ölüm Çigligi”. “Flori însângerate” este primul serial tv în care a apărut, iar anul acesta, el a mai avut un rol episodic și în producția “Rüzgarli Tepe”.

Cât privește viața privată, Barış (27 de ani) s-a căsătorit în 2022 cu Gülüm, antreprenoare și fiica prezentatorului de știri Salih Akbaş. Deși nu sunt de mult căsătoriți cei doi au fost ținta unor bârfe apărute în ziarele tabloide, cum că Gülüm ar avea un copil dintr-un mariaj anterior. Deranjat de știrile apărute, Barış a declarat, citat de birsenaltuntas.com: „De multă vreme văd comentarii și postări nepoliticoase, nefondate scrise pe rețelele de socializare. Se pare că scopul lor este să creeze haos complet. Atât eu, cât și soția mea suntem căsătoriți pentru prima dată și nu avem încă un copil. Pisica noastră Xena este singurul copil din casa noastră și eu sunt primul copil al soției mele. Există sute de mii de oameni cu inimă bună care ne iubesc și ne susțin. Ei sunt considerați familia noastră și sunt mereu alături de noi împotriva acestor atacuri. Succesul este întotdeauna mai puternic decât eșecul”.

Acasă aduce serialul “Flori însângerate” din 2 septembrie (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Pentru Yağmur Yüksel “Flori însângerate” a marcat debutul în actorie. Actrița în vârstă de 22 ani a impresionat producătorii, care nu au ezitat să-i ofere din prima un rol de protagonistă. În afară de acest serial, ea a mai jucat anul acesta într-un film horror, “Nûfer”. Înainte să fie atrasă de actorie, Yağmur s-a pregătit pentru a fi asistentă medicală și chiar a făcut practică într-un spital.

Ea a povestit că a trecut mai ușor peste emoțiile debutului în televiziune cu ajutorul partenerului său, Barış Baktaş: “Serialul merge așa cum ar trebui. Dacă sunt cu Barıș, există armonie și chimie”, a declarat ea, citată de mynet.com. La rândul său, actorul a avut numai cuvinte de laudă: “Între mine și Yağmur s-a creat o energie specială, simt ca și cum ar fi parte din familia mea”.

În afară de cei doi, din distribuția serialului “Flori însângerate” mai fac parte, printre alții, Berkay Çinar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan (“Căsătorie cu bucluc”), Hilal Kuvvet și Hasan Balliktaş.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton