; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florentina Opriş: “Mâncarea este foarte iute în India”

29 August 2012

Florentina Opriş, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă' de la Prima îşi continuă expediţia în India. Vedeta are ocazia de a experimenta gastronomia locală, cu arome şi gusturi inedite.

Mâncarea este foarte iute în India, fie că e vorba de linte, orez, cartofi, iaurt sau legume. Aici se mănâncă la ore fixe şi te servesc înainte de masă cu un pahar mare cu apă. Ştiu ei bine de ce! Dacă vreau un gust european, cer fără condimente, cum spun ei «la restricţii» sau «la regim», ceea ce pentru ei înseamnă fără gust. Chiar şi aşa, tot iute este!', a povestit Florentina.

Am vizitat Taj Mahal, un simbol al iubirii, dăruit de rege soţiei lui. Este o construcţie măreaţă, la care s-a lucrat 24 de ani. Parcă s-a muncit cu drag! Se vede asta în fiecare detaliu al monumentului. Închei cu o scurtă poveste dedicata femeilor de pretuntindeni. Dumnezeu a creat bărbatul şi când nu a mai rămas material a folosit murmurul apei, ciripitul turturicii, unduirea trestiei şi hărnicia furnicii şi, astfel, a creat femeia', a mai zis ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare