; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Floarea Bădiţa este „Miss fata de la ţară”

08 November 2010

La două luni de când şase vedete – Gina Pistol, Dana Savuică, Dan Bordeianu, Marcel Pavel, Mihai Mitoşeru şi Smiley – au plecat prin ţară pentru a găsi tinere pentru emisiunea emisiunea de la Prima, titlul de „Miss fata de la ţară' a fost câştigat de Floarea Bădiţa din Polovragi, judeţul Gorj.

.

Floarea Bădiţa, fata aleasă de Smiley, a primit cele mai multe voturi de la telespectatori, câştigând premiul de 10.000 de euro şi un contract de reprezentare cu o agenţie de fotomodele.

Acum, tânăra poate să-si continue studiile la care le-a abandonat din lipsă de bani. Ea a fost abandonată de tată când avea 15 ani şi trăieşte într-o căsuţă modestă alături de mama şi bunica sa.

În finala de pe 5 noiembrie, Maria Chindriş a câştigat proba de baraj în faţa Raveicuţei Ţampau, după ce a dansat cu o mătură.

Cele cinci fete rămase în cursă – Maria Chindriş, Mădălina Furdui, Floarea Bădiţa, Andreea Popovici şi Elena Odagiu – au trecut prin probele specifice unui concurs de „Miss'.

Pentru prima probă, fetele s-au îmbrăcat în costumele tradiţionale specifice zonelor din care provin. Apoi au defilat în costume de baie şi rochii de seară, după care au fost supuse la o probă de dans.

Emisiunea va continua cu un nou sezon, în care vom fi alese alte fete din diferite colţuri ale ţării, iar tinerele interesate să participe la concurs se pot înscrie pe site-ul www.primatv.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare