; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Flick de la Radio Zu a primit un rol în emisiunea „Zaza Sing” (Antena 1)

Flick de la Radio Zu a primit un rol în emisiunea „Zaza Sing” (Antena 1)

30 March 2017

Flick – Domnul Rimă, DJ la Radio ZU, se alătură din 5 aprilie echipei show-ului „Zaza Sing'. Acesta va apărea pe scenă lângă prezentatorul Liviu Vârciu pentru a se juca cu rimele versurilor în diverse probe ale concursului. Flick are misiunea de a încurca versuri și de a le face viața grea concurenților.

Flick: „În formatul de afară nu există un personaj cum sunt eu în show, dar tocmai pentru că nu e nimic copiat, ci adaptat, noi l-am introdus. Mă veți vedea în probe de sine stătătoare, în care încurc concurenții prin faptul că schimb anumite versuri originale cu altele care par de acolo, dar sunt cu totul altceva. Dar mă veți vedea și în interacțiune cu Liviu, cu concurenții, cu vedetele, cu intervenții de la pupitrul meu din public, intervenții care au legătură cu versurile, cu inventat versuri.

Cu Liviu mă știu de ceva vreme, am mai lucrat împreună, cu Mona Segall e însă prima oară când lucrez, dar avem o chimie frumoasă. Suntem la început și petrecem împreună destul de mult timp la filmări. E un pic obositor, pentru că eu sunt dimineața și după-amiaza la Radio ZU, dar e frumos'.

 Vezi galeria foto >

Liviu Vârciu: „La „Zaza Sing' mă voi întâlni cu Flick, voi avea așadar un prieten lângă mine. Rolul lui e să mă enerveze pe mine – glumesc! – și să-și bage nasul în versurile pieselor noastre, să încerce el să le strice, ca să-i zăpăcească pe concurenți.'

Show-ul „ZaZa Sing' îi va supune pe concurenții fiecărei ediții la mai multe probe, pe parcursul cărora aceștia trebuie să arate că sunt maeștrii versurilor: vor cânta live, acompaniați de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arăta că au imaginație și vor inventa rime noi. Printre rubricile emisiunii se numără:

  • „Fredonează ce urmeaza',
  • „Ghicește ce lipsește”,
  • „Amestecăm și cântăm”,
  • „Fii pe fază, corectează”,
  • „Fii erou cu un vers nou”
  • „Cât ghicești atât primești”.     

Citește și:

Liviu Vârciu a început filmările pentru „Zaza Sing': „E un proiect în care cântăm mult'

Liviu Vârciu va fi amfitrionul emisiunii „ZaZa Sing'. Antena 1 a anunțat data de lansare!

Antena 1 va avea în grilă un nou show. La „ZaZa Sing' se va face karaoke

Andra dă tonul distracției. Începe emisiunea „O-la-la!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare