Homepage  / Vedete româneşti

Flavia Mihășan s-a despărțit de iubitul ei, Marius Moldovan. Primele declarații

Flavia Mihășan s-a despărțit de iubitul ei, Marius Moldovan. Primele declarații
9

de Roxana Mirea,

Flavia Mihășan și partenerul ei, Marius Moldovan, s-au despărțit. Cei doi erau împreună de cinci ani și formau un cuplu discret. Flavia și Marius au împreună doi copii, de dragul cărora au rămas în relații bune.  

Flavia Mihășan s-a despărțit de iubitul ei, Marius Moldovan 

Flavia Mihășan s-a despărțit de iubitul ei, Marius Moldovan, după cinci ani de relație. Cei doi au format întotdeauna un cuplu discret, motiv pentru care nu se cunosc foarte multe detalii despre despărțire. După ce s-a aflat că nu mai sunt împreună, Flavia a făcut prima declarație despre separare și a mărturisit că ea și tatăl copiilor ei au rămas „în cele mai bune relații”.

Știți că noi suntem discreți. Ca idee, suntem în cele mai bune relații. Ne respectăm și ținem unul la altul și facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”, a declarat Flavia Mihășan, pentru Playtech Știri.

De fapt, Flavia Mihășan s-ar fi separat de tatăl copiilor ei în urmă cu ceva luni, potrivit gândul.ro. Decizia despărțirii ar fi fost luată de comun acord, deși toată lumea se aștepta la o nuntă. Cei doi au rămas totuși în relații bune de dragul copiilor. Marius Moldovan își vizitează copii aproape zilnic. 

Flavia Mihășan a revenit la TV, după o pauză de 3 ani 

Flavia Mihășan a revenit pe micile ecrane, după o pauză de aproape trei ani. Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a explicat de ce a așteptat până acum să apară în fața telespectatorilor. 

În weekend, în ediția din 5 martie 2023 a emisiunii Neatza de Weekend, Flavia Mihășan, fosta asistentă TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a revenit la TV, a anunțat Antena 1. Ea prezintă acum rubrica meteo din cadrul Super Neatza de Weekend. 

Acum 3 ani, Flavia Mihășan a anunțat că se retrage din televiziune pentru a se dedica familiei și copiilor. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost atunci înlocuită cu Ramona Olaru, care lucrează și în prezent la matinalul de la Antena 1. 

Flavia Mihășan s-a despărțit de iubitul ei, Marius Moldovan  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani, așa că am trimis o intenție în Univers și am revenit în echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept! Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o… mi-a folosit maxim, pentru că am avut mari emoții azi”, a scris Flavia Mihășan pe pagina sa de Instagram, acum câteva luni.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton