Homepage  / Vedete româneşti

Flavia Mihășan, noi detalii despre despărțirea de Marius Moldovan. Cum se înțeleg acum de dragul copiilor

Flavia Mihășan, noi detalii despre despărțirea de Marius Moldovan. Cum se înțeleg acum de dragul copiilor
11

de Roxana Mirea,

Flavia Mihășan și partenerul ei, Marius Moldovan, s-au despărțit. Cei doi erau împreună de cinci ani și formau un cuplu discret. După ce s-a aflat, Flavia a oferit detalii despre despărțirea de tatăl copiilor ei.  

Flavia Mihășan, despre despărțirea de Marius Moldovan 

Flavia Mihășan s-a despărțit de iubitul ei, Marius Moldovan, după cinci ani de relație. Cei doi au format întotdeauna un cuplu discret, motiv pentru care nu se cunosc foarte multe detalii despre despărțire. După ce s-a aflat că nu mai sunt împreună, Flavia a oferit câteva detalii despre separare și a spus că se înțeleg mult mai bine acum și că au rămas prieteni, mai ales că au doi copii împreună. Flavia Mihășan spune că tot ce s-a schimbat între ea și Marius Moldovan este că nu mai sunt un cuplu. În rest, colaborează exact ca înainte și chiar o să plece și într-o vacanță împreună.  

„Totul este foarte bine. Suntem foarte bine, avem o relație foarte bună. Ne vedem zilnic, efectiv, totul este foarte ok. Nu este nicio tragedie. Ținem unul la celălalt, ne respectăm foarte mult. Tot ce s-a schimbat este că nu mai suntem un cuplu, însă suntem amândoi prezenți în viața copiilor, exact ca înainte. 

Ne înțelegeam bine și înainte, doar că acum într-adevăr cred că ne înțelegem și mai bine. Adică suntem foarte bine, totul e ok. O să plecăm într-o vacanță împreună. Nu mai suntem un cuplu, dar suntem foarte apropiați și ne vedem des pentru copii”, a declarat Flavia Mihășan, de curând, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

Flavia Mihășan, noi detalii despre despărțirea de Marius Moldovan  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Flavia Mihășan nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei 

Deși erau împreună de cinci ani și au doi copii, Flavia Mihășan și Marius Moldovan nu s-au căsătorit niciodată. După ce s-a întors în lumina reflectoarelor, făcând parte din echipa „Super Neatza de Weekend”, ea a vorbit despre adevăratul motiv pentru care ea și Marius nu și-au unit destinele. 

Nu știu, nu a contat niciodată. Pentru noi cotează ce se întâmplă acasă, realul din situație. Noi nici nu postăm împreună, el tot timpul face pozele, lui nici nu îi place, eu sunt genul căreia îi place să se expună. Mai degrabă face poze, decât să stea la poză”, a mărturisit Flavia Mihășan, pentru Antena Stars. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton