Homepage  / Vedete străine

Fiul Tinei Turner, arestat cu doar 18 zile înainte de decesul artistei. Ce acuzații grave i se aduc lui Ike Turner Jr.

Fiul Tinei Turner, arestat cu doar 18 zile înainte de decesul artistei. Ce acuzații grave i se aduc lui Ike Turner Jr.
6

de Roxana Mirea,

Ike Turner Jr. în vârstă de 64 de ani, fiul Tinei Turner și al lui Ike Turner, a fost arestat. Acesta a fost condamnat la închisoare cu doar 18 zile înainte de decesul mamei sale, celebra cântăreață Tina Turner. Iată ce acuzații grave i se aduc.

Fiul Tinei Turner, arestat cu câteva săptămâni înainte de moartea ei

Ike Turner Jr. în vârstă de 64 de ani, fiul Tinei Turner și al lui Ike Turner, a fost arestat sub acuzația de posesie de droguri, precum și de falsificare de probe. Turner Jr. a fost arestat pe 6 mai de poliția din Alvin, Texas, relatează People. El a fost condamnat la închisoare cu doar 18 zile înainte de decesul mamei sale, care a murit la vârsta de 83 de ani, în casa ei din Küsnacht, Elveția.

Potrivit poliției, Ike Turner Jr. a fost tras pe dreapta la ora 12:09 a.m. pentru o defecțiune a echipamentului – termen folosit în mod obișnuit atunci când se stinge un far sau un stop – în timp ce conducea un Ford Fusion alb.

În timpul anchetei, poliția a confiscat 1,7 grame de cocaină crack și mai puțin de un gram de metamfetamină, după ce Turner Jr. ar fi încercat să consume stupefiantele pentru a împiedica găsirea lor.

Potrivit oficialilor din cadrul Departamentului de Poliție din Alvin, Turner Jr. ar fi „încercat să mănânce drogurile înainte ca ofițerii să i le confiște”. Jessica Salinas-Esquivel, care se afla în mașină cu fiul Tinei Turner, este, de asemenea, acuzată de posesie de substanțe controlate. Se pare că Turner a fost reținut la închisoarea Brazoria County în ultima lună și încă nu și-a plătit cauțiunea de 70.000 de dolari.

Celebrul tată al lui Turner Jr., Ike, s-a luptat cu probleme de abuz de substanțe și dependență de droguri în cea mai mare parte a vieții sale. Ike – care a fost căsătorit cu Tina Turner între 1962 și 1978 – a stat după gratii pentru mai multe infracțiuni de posesie de droguri. Ulterior, a murit din cauza unei supradoze de cocaină în decembrie 2007, la vârsta de 76 de ani.

Ike și Tina s-au căsătorit în Mexic în 1962, la doi ani după ce s-a născut primul lor fiu, Ronnie. După nuntă, artista i-a adoptat pe cei doi copii ai lui Ike, Ike Jr. și Michael, pe care el îi avea cu fosta soție Lorraine Taylor. Ike l-a adoptat și pe fiul cel mare al Tinei, Raymond Craig.

Ike & Tina TURNER 1973 RetroIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Tina a murit pe 24 mai, după ce ani de zile s-a luptat cu un cancer intestinal. Ea a suferit un transplant de rinichi, donat de soțul ei, Erwin Bach, în aprilie 2017. Cu toate acestea, ea s-a luptat în continuare cu mai multe probleme de sănătate până la moartea sa.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton