; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra echeverria

Fiul Sandrei Echeverria a împlinit un an. Cum arată micuţul

07 October 2016

Actriţa Sandra Echeverria este tare mândră de fiul ei, Andres, care a împlinit un an pe 18 septembrie, şi a urcat mai multe poze cu el pe Instagram. Băieţelul ei si al muzicianului Leonardo de Lozanne, a venit pe lume în 2015, într-un spital din California.

[Not a valid template]

Andres este primul copil pentru Sandra şi al treilea pentru Leonardo. El mai are doi băieţi cu fosta sa soţie, psihologul Marcela Cuevas.

Andres mă umple de fericire şi de inspiraţie în fiecare zi, sunt cea mai fericită mămică din lume', a zis Sandra, citată de peopleenespanol.com.

sandra-cu-arma

Actriţa de 31 de ani a revenit pe platourile de filmare toamna aceasta. Ea filmează în prezent în Mexic cel de-al doilea sezon al narco-novelei La querida del Centauro', în care joacă alături de Ludwika Paleta, Humberto Zurita şi Michel Brown, şi care va avea premiera anul viitor în SUA. Pentru această producţie realizată de Telemundo, Sandra a învăţat să tragă cu arma.

Anul acesta, ea a apărut pe marile ecrane din Mexic şi SUA în comedia Busco novio para mi mujer', în care i-a dat replica lui Arath de la Torre.

sandra-comedie

Pe micile ecrane de la noi pe Sandra aţi văzut-o în telenovelele Forţa destinului' şi Legături riscante'.

Alte articole:

1. Sandra Echeverria arată impecabil la trei luni după ce a născut

2. Sandra Echeverria a devenit mămică

3. Sandra Echeverria s-a măritat

4. Actriţa de telenovele Sandra Echeverria e îndrăgostită lulea

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare