; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiul Nicoletei Luciu, pasionat de călărie

31 August 2010

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela Iubire şi onoare', ce va avea marea premieră în aceasta toamnă, îl duce pe fiul ei în fiecare săptămână la cursuri de echitaţie încă de la vârsta de 1 an şi şase luni.

Pe fiul meu îl duc la călărie de la 1 an şi 6 luni. De două ori pe săptămână mergem într-un parc din apropierea locuinţei noastre, unde e un club de echitaţie. Doar atunci când plouă sau e foarte cald nu merge la călărie. Îi place foarte mult şi mereu abia aşteaptă să ajungă la căluţ şi să se plimbe cu el. Nici nu ţine căpăstrul, stă ca un împărat', povesteşte Nicoleta Luciu.

Chiar şi acasă Zsolt poate face plimbări cu poneiul, pentru că are unul de jucărie primit cadou de la matuşa lui: Sora mea, Iuliana i-a făcut cadou un cal de lemn cu care face ture prin casă. De altfel, ne-am gândit să vizităm o fermă de animale de pe lângă Bucureşti pentru ca fiul nostru să poată vedea îndeaproape mai multe animale', spune vedeta Acasă.

Telespectatorii o pot vedea pe Nicoleta Luciu, din aceasta toamnă, în telenovela Iubire şi onoare', unde va intrepreta rolul Sorayei, a doua soţie a unui arab bogat, pe nume Aziz (Augustin Viziru).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare