Homepage  / Vedete româneşti

Fiul Nadiei Comăneci, imagini cu iubita lui de la Jocurile Olimpice de la Paris. Cum s-au fotografiat Dylan Conner și Scarlett

Fiul Nadiei Comăneci, imagini cu iubita lui de la Jocurile Olimpice de la Paris. Cum s-au fotografiat Dylan Conner și Scarlett
9

de Roxana Mirea,

Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci asistă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Acesta a fost surprins alături de iubita lui, Scarlett. Dylan s-a fotografiat cu cea care i-a furat inima și a publicat imaginile pe rețelele sociale. 

Fiul Nadiei Comăneci, cu iubita la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 

Nadia Comăneci, în vârstă de 62 de ani, și soțul ei, Bart Conner, sunt împreună de mai bine de 27 de ani de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1996, la Mănăstirea Cașin. Fosta gimnastă și soțul ei au împreună un fiu, pe Dylan Paul Conner, care în luna iunie a împlinit 18 ani. 

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, tânărul a călătorit din Oklahoma în Franța, pentru a asista la competițiile sportive. Dylan Conner s-a pozat cu iubita lui Scarlett în timp ce erau în tribune. Cum vremea a fost destul de instabilă, cei doi au purtat pelerine de ploaie. Totodată, tinerii îndrăgostiți au participat și la o ceremonie elegantă, potrivit libertatea.ro. Fiul Nadiei Comăneci a publicat imaginile pe rețelele sociale. 

Fiul Nadiei Comăneci, cu iubita la Jocurile Olimpice de la Paris 2024  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dylan Conner a absolvit liceul 

În mai, Dylan Conner a terminat liceul în statul Oklahoma din Statele Unite ale Americii. A avut și petrecerea de absolvire, la care a participat îmbrăcat foarte elegant, cu cămașă albă, vestă, pantaloni de costum, accesorizat cu pălărie și cizme de cowboy. Iubita lui a avut o apariție elegantă, într-o rochie de seară asortată cu sandale cu toc foarte înalt.  

Fiul Nadiei Comăneci, cu iubita la Jocurile Olimpice de la Paris 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

Cuplul vostru preferat de la bal”, a scris și iubita lui Dylan Conner în dreptul imaginilor pe care le-a postat și ea pe pagina ei publică de Instagram.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton