Homepage  / Vedete româneşti

Fiul Monei Nicolici a uimit pe scena de la „Vocea României” 2022. Cine este și cu ce se ocupă Vlad Nicolici

Fiul Monei Nicolici a uimit pe scena de la „Vocea României” 2022. Cine este și cu ce se ocupă Vlad Nicolici
7

de Roxana Mirea,

Vlad Nicolici, fiul cunoscutei jurnaliste Mona Nicolici, a participat la „Vocea României”, vineri, 7 octombrie 2022 și i-a dat pe spate pe jurați. Tânărul a interpretat o piesă rock, „Scream“ și a venit la show-ul de la Pro TV însoțit de mama lui. Iată cine este și cu ce se ocupă Vlad, fiul jurnalistei Mona Nicolici.

Vlad, fiul Monei Nicolici, pe scena de la „Vocea României” 2022

Vlad Nicolici are 27 de ani și i-a impresionat pe jurații de la „Vocea României” 2022. El a interpretat pisa rock „Scream”, iar antrenorii care s-au întors au fost Irina Rimes și Denis Roabeș.

Eu sunt actor, atâta s-a putut“, a glumit Vlad, potrivit adevărul.ro.

Ce tare mă bcucur că nu te-a simțit Tudor, ca de la actor la actor, și că nu s-a întors. Așa pot să lupt și eu pentru un actor care cântă atât de bine“, i-a spus Irina Rimes.

„S-a simțit că ești actor, îmi place cum te-ai jucat cu această piesă. Ceea ce căutăm noi este, desigur, vocea pregnantă, care poate să impresioneze pe oricine, dar și jocul acesta este foarte foarte important“, i-a spus Irina Rimes.

Ai jucat excelent aș vrea foarte mult să explorăm, vreau să văd ce altceva mai poți să transmiți. Cred că am avea foarte mult de învățat unul de la altul și mi-ar plăcea să facem un schimb de experiență“, i-a spus Denis.

Irina și Denis s-au luptat pentru Vlad Nicolici, iar, în cele din urmă, artistul a trebuit să ia o decizie. Fiul Monei Nicolici a decis să facă parte din echipa lui Denis.

În fața juraților, a venit și mama lui Vlad, care a mărturisit cât de mândră este de fiul ei.

S-a ferit să spună că este băiatul Monei Nicolici, pentru că a vrut foarte mult să reușească singur. Iar eu sunt mândră, pentru că acum mă întreabă pe mine lumea: Sunteți mama lui Vlad Nicolici?“, a mărturisit fosta prezentatoare TV.

Cine este Vlad Nicolici, fiul jurnalistei Mona Nicolici

Mona Nicolici a spus despre fiul ei că a fost un artist complet încă de când era doar un copil.

A fost un artist complet de mic. Relația dintre mine și Vlad este specială, de când era foarte mic, pierdeam nopți stând de vorbă și filosofând amândoi și îmi spunea că e prea scurtă săptămâna, că lui nu-i ajung șapte zile pentru câte planuri are. Iar acest lucru nu s-a schimbat nici acum“, a mai povestit Mona Nicolici.

Vlad Nicolici este actor de teatru și cântăreț, dar el s-a implicat, alături de câțiva prieteni, și într-un proiect pentru copii instituționalizați.

Pe lângă teatru, fac și tabere pentru copii instituționalizați, împreună cu niște prieteni. Am avut noroc să găsim un spațiu destul de mare la țară și acolo, cu mâinile noastre, am făcut dintr-un fost CAP o tabără de copii. Facem cu ei ateliere de muzică, de teatru, de dans, de pictură. Sunt incredibil de creativi, au o imaginație fenomenală, chiar au puterea de a se vindeca prin artă“, a povestit Vlad Nicolici.

Vlad-fiul-Monei-Nicolici-pe-scena-de-la-„Vocea-Romaniei-2022-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu ce se ocupă Vlad Nicolici, fiul Monei Nicolici

Mona Nicolici a fost căsătorită cu Mihai Nicolici, iar din căsnicia lor, care s-a destrămat între timp, au venit pe lume doi copii: Vlad și Maria.

Vlad Nicolici, fiul Monei Nicolici, este actor, solist, chitarist și trainer în ateliere de muzică pentru copii. În plus, tânărul este lider și chitarist al formației de pop rock R.U.A. (Royal Unknown Artist) și al trupei de blues – rock Blue 420, precum și actor la Teatrul Muncipal „Bacovia”, din Bacău, unde este angajat din 2019, scrie viva.ro.

În plus, pe lângă „Vocea României”, vlad a mai participat și la alt show de la Pro TV. El a fost în 2017 la „Românii au talent”, împreună cu trupa lui.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton