; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carol si magda

Fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone joacă, la Antena 1, alături de mama sa

19 December 2013

Luni, 23 decembrie, de la ora 23.30, la Antena 1, Carol Ionescu, fiul Magdei Catone și al regretatului Șerban Ionescu, va apărea pentru prima dată într-un show de televiziune alături de mama sa. Premiera se întâmplă la Totul e permis'.

[Not a valid template]

E prima oară când joc cu mama. Am avut emoții, pentru că nu știam exact ce trebuie să fac, dar m-am descurcat (râde)', a declarat Carol, la coborârea de pe planul înclinat.

Tânărul de 17 ani a spus că, după absolvirea liceului, va da admiterea la UNATC, pentru că își dorește să devină actor, ca părinții săi. De altfel, el joacă de ceva vreme într-o trupă de teatru de amatori.

Tata a fost împotrivă să fac teatru. Voia să mă îndrept spre stomatologie. Însă după ce m-a văzut jucând în cadrul unui festival de gen, m-a felicitat și mi-a zis să fac ceea ce-mi doresc', a mai spus el.

Carol a urcat pe scenă lângă tatăl său, pentru prima oară, la vârsta de cinci ani. Se întâmpla la Odeon, și m-a urcat pe scenă la aplauze. M-am speriat atunci și am început să plâng', își amintește fiul lui Șerban Ionescu.

Pe planul înclinat la 22,5 grade de la Totul e permis', Carol Ionescu va fi protagonistul din Petrecerea majoratului', în rolul sărbătoritului. În celelalte roluri vor apărea Magda Catone (mama), Marius Florea Vizante (invitatul), Dorina Chiriac (invitata), dar şi Monica Davidescu, Ioana Blaj, Cosmin Seleși, Lucian Ghimiși.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare