Homepage  / Vedete străine

Sean Brosnan, transformare uluitoare pentru cel mai nou rol. Fiul lui Pierce a slăbit mai bine de treizeci de kilograme

Sean Brosnan, transformare uluitoare pentru cel mai nou rol. Fiul lui Pierce a slăbit mai bine de treizeci de kilograme
6

de Cristina Țapu,

Unul dintre fii lui Pierce Brosnan, Sean, a călcat pe urmele tatălui său, devenind actor, însă starul a trebuit să treacă printr-o transformare radicală pentru următorul său rol. Sean va interpreta rolul lui Vladimir în piesa lui Samuel Beckett, aclamată de critici, „Așteptându-l pe Godot”.

Sean Brosnan, transformare uluitoare pentru noul său rol

Datorită naturii rolului, Sean a trebuit să piardă destul de mult în greutate și a arătat diferența pe pagina personală de Instagrm. Într-o fotografie datată cu mai multe luni în urmă avea o greutate destul de mare, dar în clipul video pe care l-a distribuit recent este vizibil mai slab, iar el a dezvăluit că a pierdut aproximativ 30 de kilograme pentru a intra în pielea personajului Vladimir.

„90 de zile de transformare fizică în Vladimir din spectacolul Așteptându-l pe Godot de Samuel Beckett”, a povestit Sean. „Știam că acest rol va fi o provocare fizică, dar habar nu aveam ce mă așteaptă”, a dezvăluit Sean Brosnan fanilor săi.

sean 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pierce a fost incredibil de mândru de fiul său, dezvăluind că Sean și-a luat un an sabatic de la munca sa de psihoterapeut pentru a se pregăti pentru rolul din piesa lui Samuel Beckett.

„Așteptându-l pe Godot” este considerată una dintre cele mai mari piese de teatru ale secolului al XX-lea și este la fel de relevantă astăzi, deoarece abordează complexitatea sănătății mintale a bărbaților, explorând teme precum prietenia, izolarea și căutarea sensului de către om.

Sean este fiul lui Pierce Brosnan și al Cassandrei Harris

Pierce Brosnan a avut cinci copii, dar a pierdut-o pe singura lui fiică, Charlotte, în 2013. Charlotte și fratele ei, Christopher (51 de ani), au fost adoptați de Pierce după ce s-a căsătorit cu Cassandra Harris, fiind copiii ei dintr-o căsnicie anterioară.

În timpul mariajului lor, Cassandra și Pierce au avut împreună un fiu, Sean, care are acum 40 de ani. După ce și-a refăcut viața alături de Keely Shaye Smith, actorul a devenit tată de două ori. Cei doi fii mai mici ai săi sunt Dylan, acum în vârstă de 27 de ani, și Paris, în vârstă de 23 de ani.

Pierce Brosnan, unul dintre cei mai remarcabili actori ai generației sale, s-a născut pe 16 mai 1953 în Drogheda, Irlanda. Cu o carieră impresionantă și un stil inconfundabil, Brosnan și-a câștigat faima și recunoașterea la nivel mondial datorită rolurilor sale memorabile, în special pentru interpretarea celebrului agent secret James Bond.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton