Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu a împlinit 3 ani. Cum a fost sărbătorit Thomas

Fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu a împlinit 3 ani. Cum a fost sărbătorit Thomas
4

de Redactia Tvmania

Sărbătoare marte în familia lui Silviu Țolu și Lili Sandu! Băiețelul cuplului a împlinit 3 ani, iar celebrii săi părinți l-au sărbătorit cum se cuvine!

Acum trei ani, Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, au experimentat bucuria de a deveni părinți pentru prima dată. Sosirea micuțului Thomas a fost o surpriză minunată, în special că perspectivele ca vedeta să rămână însărcinată natural erau reduse. Prin urmare, entuziasmul cuplului a fost cu atât mai intens când micuțul lor a venit pe lume, aducând în viața lor zilnică un sentiment de bucurie.

Lili Sandu și Silviu Țolu, petrecere inedită pentru fiul lor

De trei ani încoace, Lili Sandu, gazda emisiunii „Vorbește Lumea“ de la Pro TV, și partenerul ei, Silviu Țolu, trăiesc în plină bucurie a vieții de familie. Micuțul Thomas Jay a adus o imensă fericire în existențele lor.

Ieri a fost o zi cu atât mai specială, deoarece fiul lor a fost sărbătorit în cadrul familiei. Un simplu eveniment nu era suficient pentru o asemenea ocazie, astfel că au ales să marcheze acest moment printr-o dublă sărbătoare festivă.

„Astăzi, Thomas o să aibă două petreceri. Una la care noi nu participăm, la grădiniță pentru că merge în summer camp. Acolo a avut o mică petrecere cu colegii. Iar acasă vom petrece de data aceasta în familie, cu bunicii, adică cu părinții mei, cu mama lui Lili și noi, mai simplu. Anul trecut i-am făcut o petrecere cu prietenii, anul acesta am luat decizia să facem mai restrâns”, a spus fericitul tătic, potrivit Fanatik.

screenshot-2023-08-11-141219Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pe pagina sa de Instagram, Lili Sandu a distribuit o serie de imagini de la evenimentul festiv organizat în cinstea micuțului lor. Thomas Jay a fost în centrul atenției celor apropiați, bucurându-se de momente pline de distracție alături de alți copii și animatori. Fericiții părinți au garantat că fiul lor primește toată atenția și îngrijirea cuvenită, ceea ce a transformat petrecerea într-un eveniment de succes.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton