Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Dani Oțil a împlinit trei ani. Imagini de colecție cu Tiago. Ce urare specială i-a făcut mama sa, Gabriela

Fiul lui Dani Oțil a împlinit trei ani. Imagini de colecție cu Tiago. Ce urare specială i-a făcut mama sa, Gabriela
14

de Cristina Țapu,

Ziua de 10 septembrie este una cu adevărat importantă pentru Dani Oțil și soția acestuia, Gabriela Prisăcariu. Fiul celor doi împlinește trei ani, iar fotomodelul a profitat de ocazie pentru a-i adresa cele mai bune gânduri, și în mediul online, fiului ei.

Tiago a împlinit 3 ani pe 10 septembrie

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu trei ani, pe 10 septembrie. Tiago este un băiețel plin de energie și le aduce în fiecare zi zâmbetul pe buze. Gabriela i-a transmis și pe pagina personală de Instagram cele mai bune gânduri. „La mulți ani, Tiago! La mulți ani, iubitule!”, au fost cuvintele fotomodelului.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt soț și soție din 2021, iar din același an în viața lor a apărut Tiago, fiul lor care le face fiecare zi mai frumoasă. Soția prezentatorului a dezvăluit care este secretul relației lor și regula de la care nu se abat niciodată, indiferent de cât de aglomerat ar fi programul lor. Gabriela susține că vacanțele în doi sunt esențiale pentru fericirea unui cuplu.

dani 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în cadrul unui interviu acordat pentru Ciao.

Dani Oțil este pasionat de curse și de motociclete, însă nu se poate spune același lucru și despre Gabriela Prisăcariu, care consideră că aceste activități sunt unele cu un grad ridicat de accidentare.

Gabriela nu-și dorește ca Tiago să moștenească pasiunea pentru motociclism de la tatăl său

Așadar, este de înțeles motivul pentru care Gabriela nu și-ar dori ca fiul ei să moștenească spiritul plin de adrenalină de la tatăl său. Mai mult decât atât, Gabriela i-a interzis clar lui Dani să-l introducă pe Tiago în lumea motociclismului.

„Toate activitățile o să le facă Tiago. A zis că are un program intensiv pregătit pentru el. Încă nu știm, o să vedem ce își va dori el, aia va face. Dar eu nu-mi doresc să meargă la motoare, în niciun caz. E frumușel, nu vreau să aibă nimic rupt. La curse, poate, dar la motoare nu. Dani a zis că e un „must”, are deja motocicleta pregătită.”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit cancan.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu minunat și puțini ar bănui că între ei există o diferență de vârstă de 12 ani.

Gabriela a venit pe lume în anul 1992, în timp ce Dani Oțil este cu 12 ani mai mare decât soția sa. Anii nu par să fie o problemă, căci Gabriela și Dani se înțeleg de minune și au reușit să formeze o echipă, capabilă să treacă peste orice obstacol pe care destinul îl scoate în calea lor.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton