Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Christian Sabbagh a fost operat într-o clinică din Viena. Imagini emoționante cu Geo: „Este total schimbat”

Fiul lui Christian Sabbagh a fost operat într-o clinică din Viena. Imagini emoționante cu Geo: „Este total schimbat”
6

de Cristina Țapu,

În urmă cu doar câteva zile, prezentatorul Christian Sabbagh anunța că ia o pauză nedeterminată de la televiziune pentru a-i fi alături fiului său, diagnosticat cu autism. Christian a oferit noi informații suplimentare și a dezvăluit că micuțul a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată la Viena.

Fiul lui Christian Sabbagh a fost operat într-o clinică din Viena

Christian Sabbagh a anunțat că fiul său Georges a fost operat la Viena. Emoționat, Christian a povestit că micuțul a fost vizitat în spital de către sora lui, iar revederea a fost una care l-a impresionat profund.

„Revederea cu surioara lui dragă, după operație. Nu cred că mai are nevoie de comentarii din partea mea. Geo e total schimbat” , a scris Christian Sabbagh în dreptul unei imagini în care cei doi copii se țin în brațe.

După ce a făcut publică vestea că fiul său a suferit o operație, Christian Sabbagh a postat pe Facebook un mesaj în care soția lui explică sursa fondurilor utilizate pentru a acoperi costul operației, care s-a ridicat la 12.000 de euro.

geo-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Bună dimineața! Pentru că situația lui Geo a stârnit curiozitatea multora, vreau să aduc câteva clarificări! Nu fac reclamă nimănui, am plătit această intervenție ca orice alt pacient!

Rezultatele autotranspantului depind de foarte mulți factori, vârsta la care se face intervenția, achizițiile copilului până la acel moment contează foarte mult cum, de altfel, contează mult și diagnosticul copilului, pentru că niciun caz nu se aseamănă cu celălalt! Rezultatele depind de cât de afectat este copilul, de la ce scor ATEC se pornește.

Am văzut aici copiii care erau la a treia intervenție și nu vorbeau deloc! Nu vreau să credeți în miracole, orice părinte trebuie să se documenteze înainte și să aleagă ce consideră el că este benefic copilului său!

Înainte de intervenție, domnul profesor dr. Kobinia m-a asigurat că rezultatele se vor vedea curând la Geo, pentru că, repet, el avea deja niște achiziții datorită zecilor de ore de terapie pe care le face săptămânal!”, a fost mesajul pe care soția lui Christian Sabbagh l-a scris pe rețelele de socializare.

Geo a fost diagnosticat cu tulburare de spectru autist atunci când avea trei ani

Cu aproximativ trei ani în urmă, Georges a primit diagnosticul de tulburare de spectru autist din partea medicilor. 

La vârsta de 6 ani, el participă zilnic la terapie timp de 6 ore. Iulia, soția lui Christian Sabbagh, a observat că fiul lor nu vorbea la vârsta de 3 ani, ceea ce a determinat-o să solicite un consult medical. Astfel, micuțul a primit diagnosticul dur care a dat viața părinților peste cap.

Sursă foto: Facebook Christian Sabbagh

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton