Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Christian Sabbagh a absolvit Facultatea de Drept: „Așa arată doi părinți fericiți”

Fiul lui Christian Sabbagh a absolvit Facultatea de Drept: „Așa arată doi părinți fericiți”
6

de Andreea Laciu,

Fiul lui Christian Sabbagh l-a făcut foarte fericit pe celebrul jurnalist! Edi a reușit să termine cu succes studiile și este proaspăt absolvent al Facultății de Drept. Omul de televiziune a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, în care apare alături de fosta soție și de fiul lor.

Cu toate că se află momentan la cel de-al treilea mariaj, Christian Sabbagh a păstrat o relație foarte strânsă cu prima lui soție. Cei doi se înțeleg foarte bine în prezent și au grijă ca fiul lor să aibă un drum cât mai frumos în viață.

Fiul lui Christian Sabbagh a absolvit Facultatea de Drept

Se pare că Eduard a moștenit spiritul justițiar al tatălui său, așa că a ales Facultatea de Drept. În mesajul postat cu ocazia absolvirii, Christian Sabbagh a ținut să îi transmită mulțumiri și Adelinei. Prima lui soție a stat mereu departe de showbiz, dar el a considerat că merită toate aprecierile deoarece s-a ocupat cu multă determinare de educația lui Edi.

„Așa arată doi părinți fericiți! Adelinei, primei mele soții nu i-a plăcut niciodată mediatizarea. A stat departe de tot ce înseamnă presă, și-a dedicat timpul educației băiatului nostru, drept dovadă, astăzi s-au văzut rezultatele. Edi a absolvit facultatea de drept, promoția 2019-2023! Pentru toata fericirea, mândria, emoția, trăite astăzi, îi rămân profund recunoscător! Felicitări dragul lui tati, sunt atât de mândru de tine!”, este mesajul postat de Christian Sabbagh, pe contul lui de Instagram.

christian-sabbaghIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Mesaj emoționant pentru Eduard, de ziua lui de naștere

Luna trecută, mai precis pe 9 iunie, fiul lui Christian Sabbagh și-a serbat ziua de naștere. Cu acest prilej, jurnalistul i-a transmis tot public un mesaj special.

„Astăzi este ziua lui, a băiatului meu minunat! Un copil conștiincios, bun, cuminte asa cum probabil își dorește orice parinte. Desi trăim intr-o lume periculoasa unde tentațiile sunt la tot pasul nu m-a făcut niciodată de rusine! Anul acesta promovează examenul de licența in drept, ca in fiecare an îmi demonstrează educația aleasa pe care a primit-o de la mama lui Adelina, căreia ii sunt profund recunoscator. La mulți ani Edi. Chiar dacă nu-ți spun des, tati te iubește enorm!”, a anunțat Christian Sabbagh, tot pe Instagram.

Christian Sabbagh, carieră impresionantă în presa din România

Este unul dintre cei mai apreciați oameni din presa din România. Are la activ aproximativ trei decenii de carieră. De-a lungul timpului, și-a construit o imagine impresionantă ca jurnalist de investigație și corespondent de război. A fost implicat și în numeroase campanii care au salvat sau au schimbat complet viețile multor persoane.

Christian Sabbagh are origini româno-libaneze. A copilărit atât în România, în perioada comunismului, cât și în Liban, într-o perioadă în care țara era măcinată de război.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton