; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sorin bontea

Fiul lui Chef Bontea este campion! Ce pasiune are băiatul de 23 de ani

22 October 2020

Fiul lui Sorin Bontea, Iulian, a moștenit de la tatăl său ambiția și dorința de a fi un campion. Chiar dacă nu a urmat calea gastronomiei, fiul lui Bontea are o pasiune pentru sport. 

Recent, Iulian, în vârstă de 23 de ani, a fost desemnat campion a clasa A1, în cadrul Campionatului Român de Anduranță. Deși este discret atunci când vine vorba de expunerea vieții personale, Sorin nu se poate abține atunci când vine vorba de copiii săi.

Recent, juratul de la „Chefi la cuțite' a postat o fotografie în care apare alături de fiul său, proaspăt campion la clasa A1 alături de echipa sa, la Campionatul Român de Anduranță.

„Sunt mândru tare! Iulian Bontea este campion la clasa A1 în Romanian Endurance Series’, scrie Sorin Bontea pe Instagram, despre băiatul său.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Sunt mândru tare!! Iulian Bontea este campion la clasa A1 în Romanian Endurance Series alături de echipa @willi_motorsport /@res.ro Bravo, băiatul meu! 💪🏼

A post shared by Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) on

Iulian, băiatul de 23 de ani al lui Chef Bontea este pasionat de sport și are adreanalina în sânge, în timp ce Miruna, în vârstă de 18 ani, adoră să facă prăjituri, dar vrea să studieze psihologia.
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare