; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Familia Aradits

Fiul lui Andrei Aradits, actor într-un film premiat la festivalul „ANONIMUL”

18 August 2014

Fiul lui Andrei Aradits, juratul „Te cunosc de undeva!', a jucat în filmul „Excursie' prezentat în cadrul galei de deschidere a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL 2014.

[Not a valid template]

„Eric s-a urcat pe scenă alături de Dan Chişu, Adrian Titieni şi d-na Irina Margareta Nistor la începutul seriei de scurt-metraje. Eu am stat în umbră, pentru că era momentul lui de glorie. Mă aşteptam să fie mai fâstâcit, dar părea în elementul lui', mărturiseşte Andrei Aradits, tatăl lui Eric.

Emoţionat şi mândru tare de fiul său, juratul emisiunii Antenei 1 a fost alături de Eric pe tot parcursul galei şi a urmărit cu atenţie prezentările filmelor:

a fost prezentat al treilea. Cel mai drăguţ mi s-a părut atunci când Eric mi-a spus ', povesteşte juratul „Te cunosc de undeva!'.

Experienţa lui Eric din filmul „Excursie' este prima de acest fel, dar după talentul şi entuziasmul său, se poate spune că micul Aradits are stofă de mare actor. Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL 2014 este la cea de-a 11-a ediţie şi este susţinut de campania „România tare de tot', o campanie Intact Media Group.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare