Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Mutu, surpriză de proporții pentru fiul său de șapte ani. Cum a ajuns Tiago să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo

Adrian Mutu, surpriză de proporții pentru fiul său de șapte ani. Cum a ajuns Tiago să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo
14

de Cristina Țapu,

Adrian Mutu, fost fotbalist, are patru copii pe care îi protejează de expunerea în mediul online. Recent, fiul său cel mic, Tiago, a împlinit 7 ani, iar tatăl său i-a pregătit o surpriză memorabilă. Acest moment special a fost marcat de o întâlnire cu Cristiano Ronaldo, iar imagini rare cu Tiago au fost publicate, evidențiind cât de mult a crescut mezinul lui Adrian Mutu.

Adrian Mutu, surpriză de proporții pentru fiul său de șapte ani

Fiul cel mic al lui Adrian Mutu a împlinit șapte ani, iar fostul fotbalist i-a făcut o surpriză pe care o nu o va uita prea curând. Mezinul familiei Mutu a avut șansa de a se fotografia alături de Cristiano Ronaldo și de a primit un autograf din partea starului portughez.

ronaldo-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Vizitând Arabia Saudită, astăzi am trecut pe la baza celor de la Al Nassr. În momentul în care Tiago, fiul meu, a împlinit șapte ani, i-am promis, dacă va fi cuminte, îl voi duce să îl întâlnească pe Cristiano Ronaldo, legenda fotbalului mondial.

Astăzi, acest vis a devenit realitate. Îi mulțumesc mult pentru amabilitate. Tot astăzi, vom asista la derby-ul cu Al Hilal”, a scris Adrian Mutu, în dreptul imaginilor în care fiul său Tiago apare alături de Ronaldo.

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă tumultoasă

Adrian Mutu este fericit și împlinit alături de soția lui, Sandra. Totuși, antrenorul a mai fost căsătorit de două ori înainte. Prima dată, cu Alexandra Dinu, iar împreună au un băiat, pe Mario. Apoi, acesta s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gomez, iar din iubirea celor doi au venit pe lume două fete: Adriana și Maya.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!». Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, povestea Adrian Mutu, în cadrul podcastului prezentat de către omul de televiziune Cătălin Măruță. Alături de Sandra, fostul fotbalist are un băiat de șapte ani care poartă numele de Tiago.

adrian-mutu-detalii-surprinzatoare-despre-relatia-tensionata-cu-fiul-cel-mare-mario.-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

„Avem foarte multe lucruri în comun. Ne uităm la filme, facem multe lucruri împreună. Cel mai important este că râdem împreună. Avem un simț al umorului pe care doar noi doi îl înțelegem. Din dragostea noastră a ieșit Tiago Adrian Mutu, Turbo cum îi zic eu. Ne zăpăcește pe toți, se joacă prin casă, distruge pereții cu mingea, ia pe toată lumea la fotbal cu el. Așa făceam și eu cu tata acasă”, a adăugat Adrian Mutu, în cadrul aceluiași podcast.

Sursă foto: Instagram Adrian Mutu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton