Homepage  / Vedete româneşti

Fiul Giuliei Anghelescu a împlinit 9 ani. Artista i-a organizat o petrecere specială: „Ești o minune de copil!”

Fiul Giuliei Anghelescu a împlinit 9 ani. Artista i-a organizat o petrecere specială: „Ești o minune de copil!”
14

de Cristina Țapu,

Ziua de 18 aprilie a fost una de sărbătoare pentru Giulia Anghelescu și soțul său, Vlad Huidu. Cei doi l-au sărbătorit pe fiul lor, Mikael și s-au asigurat că micuțul se simte special de ziua sa de naștere. S-au distrat pe cinste la un loc de joacă din Capitală, iar artista nu a ratat ocazia de a-i transmite fiului cele mai frumoase gânduri și prin intermediul rețelelor de socializare.

Fiul Giuliei Anghelescu a împlinit 9 ani

Eduard Mikael a fost sărbătorit de către colegi și familie la un loc de joacă din Capitală, iar artista a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Te iubesc infinit, puștiule! Să fii mereu curajos, empatic, afectuos, curios și cu zâmbetul pe buze! Ești o minune de copil și sunt tare recunoscătoare că îți sunt mamă! La mulți ani, Mika!”, a fost mesajul Giuliei Anghelescu.

Giulia a fost impresionată de numărul de mesaje primit din partea fanilor și de gândurile bune pe care le-au transmis aceștia, așadar a revenit pe InstaStory ulterior pentru a le mulțumi admiratorilor.

gIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Ce zi frumoasă are Mika. Vă mulțumim pentru toate mesajele pe care le-am primit până la această oră. O să i le transmit pe toate lui Mika, imediat ce ajuns acasă. A ieșit soarele. Mă duc acasă la sărbătoritul nostru de astăzi, nu am putut de dimineață pentru că el dormea”, a declarat artista.

Giulia și Vlad au devenit părinți pentru prima oară în anul 2012, atunci când s-a născut Antonia Sabina. Apoi, pe 18 aprilie 2015, Giulia l-a născut pe fiul lor, Eduard Mikael. 

De ziua de naștere a soțului său, Giulia Anghelescu a publicat o serie de imagini cu Vlad Huidu, alături de un mesaj plin de iubire.

„Nici într-o mie de vieți nu aș fi putut visa la un iubit și un soț mai atent și afectuos că tine, un partener pe care să știu că mă pot baza în orice situație, un tată mai răbdător și înțelegător, un om atât de frumos și empatic alături de care să îmi trăiesc mai frumos viața.  

Te iubesc și îți mulțumesc că îmi ești dragoste, casă, sprijin, siguranță!  

La mulți ani, Păpu!!” a scris Giulia pe Instagram.

Giulia și Vlad s-au căsătorit în anul 2012

În anul 2012, Giulia și Vlad Huidu au decis să-și unească destinele în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu. Ei s-au cunoscut în platoul unei emisiuni, iar odată cu trecerea timpului relația de prietenie dintre ei s-a transformat în una de iubire.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imagini din ziua nunții  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Împreună au doi copii, o fată pe nume Antonia și un băiat pe nume Eduard Mikael. De-a lungul timpului, Vlad și Giulia au depășit multe obstacole împreună și au găsit o modalitate de a ieși mai puternici din fiecare provocare.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au făcut furori la America Express

Giulia și Vlad susțin că experiența trăită în emisiunea America Express a fost cea mai frumoasă din viața lor. Au descoperit lucruri pe care nu le știau unul despre celălalt și și-au dat seama că împreună pot depăși orice provocare.

În concurs au fost nevoiți să-și depășească cele mai mari temeri, însă echipa pe care au format-o a funcționat perfect.

Giulia Anghelescu a dezvăluit că participarea la emisiunea de la Antena 1 a ajutat-o să-și descopere soțul într-o lumină nouă și să se reîndrăgostească. Astfel, Giulia este convinsă că Vlad este sufletul său pereche și că nu ar fi putut să aibă un partener de viață mai bun.

Sursă foto: Instagram Giulia Anghelescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton