Homepage  / Vedete străine

Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a ajuns la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a lui Pax

Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a ajuns la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a lui Pax
10

de Roxana Mirea,

Accidentul în care a fost implicat Pax a fost mai grav decât s-a scris inițial. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a ajuns la terapie intensivă. Pax Jolie-Pitt, a fost internat în spital după ce ar fi suferit un traumatism cranian într-un accident rutier. Iată care este acum starea lui de sănătate. 

Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a ajuns la terapie intensivă 

La câteva zile după ce tânărul în vârstă de 20 de ani a fost internat în urma unui accident rutier în Los Angeles, el a fost externat de la terapie intensivă, spune o sursă în pentru PEOPLE

„Pax a fost externat din terapie intensivă. El a suferit o traumă complexă, iar acum începe lungul drum al recuperării și al terapiei fizice”, precizează sursa.  

Sursa adaugă că Pax și mama sa – care a fost alături de el în timp ce se recupera în spital – „sunt profund recunoscători pentru acțiunea rapidă și salvatoare a primilor respondenți și pentru îngrijirea medicală excepțională pe care a primit-o”.  

Angelina Jolie, în vârstă de 49 de ani, continuă să fie alături de fiul ei, notează sursa, la fel ca și frații săi, care „au fost în vizită și au ajutat”, spune insiderul. „Toți sunt foarte apropiați”. Pax a fost internat după accident luni, 29 iulie. 

Potrivit TMZ, surse din cadrul forțelor de ordine au declarat că Pax nu purta cască în timp ce conducea o bicicletă electrică într-o zonă cu trafic intens de pe bulevardul Los Feliz, în jurul orei locale 17.00, când s-a produs accidentul. El ar fi suferit un traumatism cranian și dureri de șold, potrivit TMZ. 

Brad Pitt, acuzații grave din partea fiului său. Pax „Te dovedești a fi o ființă îngrozitoare”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum s-a petrecut accidentul lui Pax, fiul Angelinei Jolie 

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, își conducea bicicleta electrică în Los Angeles când a intrat cu ea în spatele unei mașini, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine pentru TMZ. Poliția și paramedicii care au intervenit au optat să îl ducă de urgență la spital. Pax nu purta cască în momentul accidentului. 

Pax – care, la fel ca mai mulți dintre frații săi, este înstrăinat de celebrul său tată – ar fi condus pe bulevardul Los Feliz în jurul orei 17.00, ceea ce l-a plasat pe o stradă aglomerată în timpul orelor de vârf. Potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine, acesta se apropia de o intersecție când a intrat cu bicicleta în spatele mașinii, care oprise deja la culoarea roșie a semaforului. Se pare că șoferul mașinii și-a făcut datoria coborând și verificându-l pe Pax înainte de sosirea poliției și a paramedicilor.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton