Homepage  / Vedete româneşti

Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 18 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl său vitreg

Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 18 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl său vitreg
9

de Cătălina Matei,

Bucurie mare în familia Andreei Berecleanu, căci fiul său, Petru, a ajuns de curând la vârsta majoratului. Vedeta a organizat o petrecere specială pentru a marca cei 18 ani împliniți de fiul său, pe care îl are din prima sa căsătorie. Prezentatoarea știrilor de la Prima TV a postat mai multe fotografii de la eveniment, iar tatăl vitreg al al băiatului, medicul Constantin Stan, a punctat și el majoratul lui Petru cu o postare specială.

Pe 10 septembrie, fiul Andreei Berecleanu a împlinit 18 ani, iar vedeta Prima TV l-a sărbătorit alături de familie și de prieteni cu o petrecere specială. Prezentatoarea TV a avut și un mesaj emoționant pentru fiul său, alături de fotografiile pe care le-a postat pe contul său de Instagram.

Ți-am dedicat la miezul nopții piesa „Don’t worry, be happy!”. Asta îți doresc, copilul meu bun și frumos, toată viața! Să fii înconjurat de prieteni, de familie, să fii sănătos, să fii curajos mereu, să-ți păstrezi bunătatea, umorul, veselia, să iubești, să fii iubit! Te iubim! La mulți ani, Petru! #happy18thbirthday”, a scris Andreea Berecleanu.

petru-zaharescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

La petrecerea organizată cu ocazia majoratului lui Petru Zaharescu, au fost prezente și sora acestuia, Eva, dar și bunica lor, Virginia Berecleanu.

Ce mesaj i-a transmis tatăl său vitreg, medicul Constantin Stan

Eva și Petru sunt copiii Andreei Berecleanu din primul său mariaj, cu Andrei Zaharescu. Timp de 15 ani au format unul dintre cele mai admirate cupluri de vedete, amândoi prezentând știrile împreună o lungă perioadă. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit și, după divorț, fiecare a luat-o pe un alt drum. În prezent, Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud, cu actuala soție și copilul lor.

Totodată, Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, iar relația pe care acesta o are cu copiii prezentatoarei de știri este una strânsă. Drept dovadă stă și mesajul pe care medicul l-a postat pe contul său de Instagram, în dreptul unui colaj special cu fotografii în care apare alături de Petru.

La mulți ani, băiețel! La mulți ani, Petru! Să ne trăiesti sănătos și fericit”, a scris medicul estetician.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton