Homepage  / Vedete româneşti

Fiul adoptiv al lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani. Toma a fost salvat de artist atunci când era doar un bebeluș: „Cel mai frumos dintre pământeni!”

Fiul adoptiv al lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani. Toma a fost salvat de artist atunci când era doar un bebeluș: „Cel mai frumos dintre pământeni!”
14

de Cristina Țapu,

Recent, Horia Brenciu a avut toate motivele de bucurie. Fiul artistului a împlinit 10 ani, iar Horia Brenciu a profitat de ocazie pentru a-i transmite un mesaj emoționant și prin intermediul rețelelor de socializare!

Fiul adoptiv al lui Horia Brenciu a împlinit 10 ani

Toma a fost sărbătorit în familie, iar tatăl său i-a urat la mulți ani și în mediul virtual, printr-o postare pe Facebook. Horia Brenciu a postat mai multe fotografii cu băiețelul său, alături de mesajul: „Toma, cel mai frumos dintre pământeni, împlinește azi 10 ani! Iubirea lu’ tata, la mulți ani, frumoși ca tine!

toma-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

De un deceniu, Toma îmbogățește viețile celor din jurul său, aducând un zâmbet pe chipurile lor în fiecare zi. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt părinții adoptivi ai lui Toma, însă iubirea pe care i-o poartă nu poate fi măsurată în cuvinte.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume.

Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, povestea Horia Brenciu, cu ani în urmă.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți din 2014

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți din anul 2014 și împreună cresc patru copii frumoși. Povestea lor de dragoste a început în sediul TVR, iar de-a lungul timpului au fost nevoiți să depășească obstacole serioase. Nimic nu este, însă, imposibil atunci când există respect și înțelegere.

Inițial cei doi au fost prieteni, iar treptat relația lor de amiciție s-a transformat în ceva mai mult. Ei sunt în prezenți părinții a patru copii, dintre care unul adoptat. Alice are numai cuvinte de laudă despre cel care îi este partener.

horia-brenciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Horia Brenciu este un tată implicat

Producătoarea susține că există o diferență imensă între Horia de la concerte, și Horia, cel de acasă. Dacă în fața publicului este energic și plin de voioșie, acasă el scoate la iveală latura lui echilibrată, gânditoare. Horia este un bărbat sensibil, implicat și un tată de nota zece, declară Alice.

Horia Brenciu are o legătură deosebită cu cei patru copii ai familiei sale: două fete din căsătoria anterioară a soției sale, o fiică rezultată din dragostea sa cu Alice și un băiat pe care l-au adoptat când era doar un bebeluș. El i-a îngrijit pe toți cu aceeași căldură și afecțiune.

Sursă foto: Instagram – Facebook Horia Brenciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton