; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finul lui Pepe, vedetă la „Copiii spun lucruri trăsnite”

04 December 2012

Andreea Alexandra Neagu este o fetiţă dintr-o bucată. Simpatică şi foarte vorbăreaţă, micuţa a venit la „Copiii spun lucruri trăsnite' să anunţe că vrea să facă o petrecere pentru părinţii ei. Nu ştie încă dacă îşi va invita şi iubiţii la acest eveniment, cert este că pe Florian Ghimpu nu-l prea place, pentru că nu este genul ei.

Antony Oros şi Ionuţ Teodor Moise Olteanu au aflat cum se nasc copiii, dar să nu vă mire dacă informaţiile celor doi nu coincid.

Pentru Ionuţ dragostea pluteşte în aer, pentru că este îndrăgostit lulea de Rihanna… de la ţară.

Tot diseară îi veţi cunoaşte şi pe Andrei Sandu şi Alex Tomoioagă, doi băieţei simpatici şi vorbăreţi. Alex spune că este de la pensiunea Tomis, a venit la emisiune cu trenul şi a făcut 100 de ani pe drum.

În cazul lui Andrei totul este clar, mai ales în ceea ce priveşte botezul. Micuţul este foarte mândru că naşii lui sunt Pepe şi Oana Zăvoranu şi este convins că pentru a deveni vedetă trebuie neapărat să ai naşi.

Dacă vreţi să aflaţi de ce crede micuţul că se botează copiii, dar şi ce povesteşte despre Oana şi Pepe, nu rataţi „Copiii spun lucruri trăsnite', marţea aceasta, de la ora 20:30, la Prima.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare