; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA  Detaliul

Finalul primului sezon al serialului „Detaliul”, de la Diva, va fi difuzat pe 19 iunie

04 June 2018

Primul sezon din Detaliul (The Detail), serialul fenomen care urmărește viețile profesionale și personale complicate a trei femei ambițioase, ajunge la final în data de 19 iunie la ora 22:00 la DIVA.

De-a lungul celor nouă episoade am urmărit cum, sub privirea vigilentă a Inspectorului Șef Fiona Currie (Wendy Crewson, SAVING HOPE, Room), Detectivul Stevie Hall (Angela Griffin, CORONATION STREET, BRIEF ENCOUNTERS) și Jack Cooper (90210, DEGRASSI: THE NEXT GENERATION) încearcă să rezolve cazurile aduse în atenția biroului de omucideri și să facă față vieților personale haotice. Serialul Detaliul, difuzat în premieră la DIVA, a înregistrat audiențe peste medie și a fost considerat un succes încă de la primul episod.

Pe măsură ce finalul sezonului se apropie, suspansul atinge noi cote, în momentul în care Det. Stevie Hall descoperă implicarea unui detectiv pensionat într-un caz din trecut. Brusc, se trezește într-un joc de-a șoarecele și pisica, urmărită de un răpitor prin pădure. Disperată să își găsească partenerul, Jack nu lasă nici o piatră neîntoarsă și se plasează în fruntea investigațiilor pentru a găsi indicii despre motivul răpirii și localizarea lui Stevie. Divizia de omucideri este zguduită din temelii când Jack descoperă un secret de mult îngropat și implicațiile tenebroase din spatele unui caz de crimă închis.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare