; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finalul „Noră pentru mamă”: cine pleacă cu 100.000 de euro?

02 July 2010

Gabriela CristeaSezonul 4 al reality-show-ului „Noră pentru mamă' a ajuns la final. Astă seară, de la ora 20.30, un cuplu va pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

După ce au stat în aceeaşi casă aproape 10 luni, izolaţi de apropiaţi şi de viaţa de afară, concurenţii „Noră pentru mamă' se pregătesc de momentul mult aşteptat. Telespectatorii vor afla care sunt finaliştii şi ce concurenţi sunt pregătiţi să facă marele pas şi să se căsătorească.

Cuplul câştigător va fi format din concurenta care va fi votată nora săptămânii şi alesul inimii sale. În acest moment, în casa „Noră pentru mamă' mai sunt trei cupluri: Cristina şi Lucian, Diana şi Valentin, Alina şi Laurenţiu.

Cuplurile care vor dori să se căsătorească primesc drept cadou din partea organizatorilor o lună de miere în staţiunea turcească Antalya, în timp ce câştigătorii vor pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Deşi toţi concurenţii susţin că vor să meargă la altar, este foarte probabil ca unii dintre ei să se răzgândească pe ultima sută de metri.

„Mă cuprind emoţiile şi amintirile când mă gândesc la câte momente frumoase am trăit alături de concurenţi şi telespectatori. Nunta va fi o sărbătoare a iubirii şi va încununa cu succes cele aproape 10 luni de când concurenţii sunt zilnic în faţa telespectatorilor, cu poveştile lor de dragoste, cu supărările şi bucuriile pe care le-au trăit în casa <>', declară prezentatoarea Gabriela Cristea.

În paralel cu nunta, telespectatorii vor avea ocazia să afle direct de la sursă cum au evoluat relaţiile concurenţilor din sezoanele precedente.

Jean de la Craiova, Andreea Bălan, Romy Gipsy Style, Mirela Boureanu Vaida şi Alb negru vor fi responsabili cu buna dispoziţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare