; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finalisti x factor (1)

FOTO. Ei sunt finaliștii „X Factor” 2020. Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Ristei și-au ales concurenții pentru finala show-ului

13 December 2020

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales seara trecută fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9.

 

Grupa Loredanei a deschis seara trecută, iar Adrian Petrache a reușit să își câștige locul în finală, Iulian Selea fiind cel eliminat. 'Momentul lui Adrian a fost absolut special, original, a fost ca la un concert adevărat!', a spus Loredana, după ce Adrian a cântat în franceză, acompaniat de o trupă formată din doi dintre frații săi și prietenii lor.

 

Ștefan Bănică a avut de făcut o alegere grea, între Andrada Precup și Alexandra Sîrghi. ' Alexandra, ai fost senzațională, tu reprezinți forța, tu ești locomotiva grupului meu! Din punct de vedere al emoției, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei', a spus juratul, care a ales să meargă în finală alături de Andrada. 'Am ales o lume a simțurilor știind că nu îmi va fi ușor. Dar acesta poate că este și un pariu cu mine, pentru că aș vrea să schimb un pic viața acestui copil. Andrada este atât de asumată, e o concurentă în adevăratul sens al cuvântului!', a mărturisit Ștefan Bănică.

 

Tiny Tigers, grupul format de Florin Ristei, a reușit să surprindă din nou, inclusiv pe mentorul lor, însă Super 4 a scos la înaintare artileria grea. '<Show must go on> e mesajul cel mai bun pe care puteați să îl transmiteți! Orice ar fi, muzica, spectacolul, nu trebuie să se oprească!', a spus Loredana despre cântecul ales de italienii care vor reprezenta grupurile în finala de anul acesta.

Tot o italiancă va reprezenta și grupa Mixt, al cărei mentor este Delia. Sonia Mosca a reușit să o convingă pe jurată că își merită locul, chiar dacă Alina Dincă a făcut și ea un adevărat spectacol. 'E incredibil ce reușește să facă cu vocea ei, e la un nivel uluitor! Sonia e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit nu la X Factor 9, ci la X Factor forever and ever!', a spus Florin Ristei despre italiancă.

Așadar, vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceștia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta cu un invitat special.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare