Homepage  / Televiziune

Cine sunt finaliștii Vocea României 2023, sezonul 11. Patru concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro

Cine sunt finaliștii Vocea României 2023, sezonul 11. Patru concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro
5

de Ioana Maria,

Semifinala emisiunii „Vocea României” a avut loc vineri, 8 decembrie, iar concurenții s-au luptat cu toate armele pentru a-și asigura un loc în marea finală a show-ului de la Pro TV. Patru concurenți se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Iată cine sunt finaliștii „Vocea României” 2023, sezonul 11.

Cine sunt finaliștii „Vocea României” 2023, sezonul 11

Finala Vocea României 2023, sezonul 11, are loc pe 15 decembrie la Pro TV. Patru concurenți vor lupta atunci pentru marele premiu al emisiunii, în valoare de 100.000 de euro.

Semifinala de la Vocea României a fost un adevărat show muzical! Cei opt concurenți au făcut scena să vibreze, iar antrenorii au creat senzație cu momentele speciale pe care le-au avut alături cei din echipele lor.

Din echipa lui Tudor au urcat, aseară, pe scenă Alexandra Căpitănescu și Raluca Radu care au făcut senzație cu interpretările lor. Însă, în urma voturilor celor de acasă, în marea finală de vinerea viitoare, va merge Alexandra Căpitănescu. Echipa Irina a surprins cu perfomance-urile celor doi concurenți, Delia Constantin și Vlad Musta. Publicul a decis, iar săptămâna viitoare ne revedem cu Vlad Musta. Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi, din echipa Horia & Theo Rose, le-au oferit emoție telespectatorilor, iar ei au votat: Melisa Antonesi merge în marea finală. În echipa Smiley a fost show oferit de Ana Stănciulescu și Alex Maxim. Cele mai multe voturi, însă au mers către Alex Maxim.

cine-sunt-finalistii-vocea-romaniei-2023-sezonul-11-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Nu ratați vineri, 15 decembrie, de la 20:30, marea FINALĂ, unde vom afla, în urma voturilor celor de acasă, cine va câștiga titlul de Vocea României și premiul de 100.000 de euro. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită LIVE pe PRO TV și VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton