; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miss universe

Finalistele Miss Universe România gătesc la “Top Chef”

06 January 2014

miss universeÎn ediţia de azi a emisiunii Top Chef' de la Antena 1, finalistele concursului Miss Universe România' vor face echipă cu bucătarii rămaşi în cursa pentru premiul de 30.000 de euro.

Astfel, patru dintre cele mai frumoase fete din România vor găti alături de concurenţi şi vor încerca să-i ajute la proba propusă de cei trei juraţi: un starter şi un fel principal care vor avea ca aliment de bază muşchiul de căprioară, dar şi un desert.

Cu toate că Mihai, Daniel, Vereş şi Alexandru au fost grupaţi în două echipe, fiecare dintre ei a avut pe cap' o finalistă Miss Universe. Concurenţii au mărturisit că proba a fost mai grea din cauza fetelor, dar nu pentru că nu s-ar fi descurcat în bucătărie, ci pentru că nu se puteau concentra la ceea ce aveau de făcut.

Finalistele nu i-au impresionat doar pe concurenţi, ci şi pe cei trei juraţi ai show-ului, Tudor Constantinescu, Chef Joseph Hadad şi Nicolai Tand. Mai mult, acesta din urmă a luat-o ca ajutor chiar pe câştigătoarea Miss Universe România 2013', Roxana Andrei.

„În restaurantul meu îmi place să mă duc să stau de vorbă cu clienţii mei, sunt foarte dezinvolt. Soţia mea a fost model foarte mulţi ani şi ştiu că alimentaţia este foarte importantă, astfel că, m-am gândit să-i arăt cum se pregăteşte o salată bună', a declarat el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare