; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finalistii vocea romaniei

Finala „Vocea României” este în această seară. Iată momentele-cheie ale serii!

16 December 2016

Cel de-al șaselea sezon al talent show-ului de la Pro TV își desemnează câștigătorul diseară. În ediția live, care începe la ora 20.30, doar trei dintre jurații-antrenori (Moga, Smiley și Chirilă) vor fi reprezentați de câte un concurent (Chirilă are doi concurenți în finală), iar la final marele câștigător va pleca acasă cu trofeul și premiul de 100.000 de euro. 

finalistii-vocea-romaniei

Alex Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Teodora Buciu și Robert Botezan din echipa Tudor și-au demonstrat calitățile vocale și faptul că sunt adevărați artiști, iar vineri vor urca pe scena vocilor pentru ultima dată în acest sezon și vor lupta cu toate armele muzicale pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Concurenții au repetat zilnic pentru a se ridica la nivelul așteptărilor publicului, iar antrenorii i-au ajutat să treacă peste emoții și să dea tot ce au mai bun pe scenă.

Vinerea aceasta, fiecare finalist va cânta câte trei melodii: una singur, una împreună cu antrenorul lui și o piesă cu un invitat special. Surprizele se vor ține lanț și, pe lângă reprezentațiile din competiție, Loredana și banda Agurida vor aduce foarte multă energie și vibrație.

De asemenea, câștigătorii ultimelor două sezoane „Vocea României', Tibi Albu și Cristina Bălan, vor fi alături de concurenți. În marea finală vom asculta melodii rock, blues, pop, muzică tradițională și îl vom vedea pe Smiley într-o ipostază în care nu a mai fost văzut până acum.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Cei patru finaliști „Vocea României' sunt…

Un concurent de la „Vocea României' a ajuns la spital, înainte de semifinală

Chirilă, Loredana, Smiley și Moga cântă pe scena „Vocea României' vineri seară

FOTO. Antrenorii de la „Vocea României' i-au ales pe cei opt semifinaliști

Încep show-urile live „Vocea României'. Jurații au ales ultimii concurenți

Pro TV anunță prezentatorii primului sezon „Vocea României Junior'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare