; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Castigatori tcdu

Câştigătorii sezonului 16 „Te cunosc de undeva” sunt Adriana Trandafir și Romică Țociu

15 May 2021

Update 23.20: Sezonul 16 „Te cunosc de undeva' a fost câștigat de Adriana Trandafir și Romică Țociu. Pe locul al doilea s-a clasat Pepe, iar pe locul trei cuplul format din Raluca și Anca Baniciu.

Radu Ștefan Bănică a obținut locul 5, Liviu și Andrei locul 4, Ana și Raluka locul 3, Pepe locul 2, iar locul 1 a fost obținut de Romică Țociu și Adriana Trandafir.

La auzul veștii că au câștigat sezonul 16, Adriana Trandafir și Romică Țociu nu și-au putut stăpâni lacrimile și emoțiile.

„Se poate muri în direct? Această sumă de 15 mii de euro nu înseamnă nimic, față de câte 15 mii de vieți am trăit, câte 15 mii de emoții am avut cu toții. Acest premiu nu este al nostru, este al întregii echipe, este al întregii țări care a fost alături de noi pentru ca această emisiune să reziste, acest premiu nu este al nostru, este al celor car eau nevoie de gesturi mari de iubire. În viață îți trebuie ani să câștigi încredere și doar o secundă ca să o pierzi și dacă nu am pierdut această secundă înseamnă că pentur mine viața merge mai departe și cariera mea merge mai departe', a spus Adriana trandafiri cu glasul tremurînd de emoții și cu lacrimi în ochi.

De aceeași emoție a dat dovadă și Romică Țociu.

„Eu sunt așa de emoționat de… împart acest premiu cu toți colegii mei. E munca și a lor și a voastră. Nu m-am gândit niciodată că o să câștig Te cunosc de undeva! Am venit cu bucurie pentru că îmi place să joc, să mă transform., să fiu vesel, să fiu printre oameni, îmi place să fiu adevărat. Astăzi Daria, fiica mea mi-a dat un mesaj! Succes tată! Ești cel mai bun! De unde ai știu? Vă iubesc și vă mulțumesc! Ce-mi pare rău e că se termină! Aș fi vrut să stau cu voi o viață pentru că meritați, sunteți cei mai minunați artiști pe care i-am întâlnit.'

 

 

Știrea inițială: În marea finală, difuzată sâmbătă, 15 mai, de la 20:00, pe Antena 1, bătălia decisivă se va da între Radu Ştefan Bănică, Liviu şi Andrei, Adriana şi Romică, Ana şi Raluka şi Pepe. 

Marea finală Te cunosc de undeva! își va desemna câștigătorul, sâmbătă, 15 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o gală spectaculoasă şi emoţionantă deopotrivă. După 14 săptămâni de show și câteva luni bune de filmări și antrenamente, cei unsprezece concurenți ai celui de-al 16-lea sezon al transformărilor povestesc ce a însemnat pentru ei experiența Te cunosc de undeva! şi le aduc celor de acasă un ultim spectacol al transformărilor.

„Bătălia' decisivă se va da între Radu Ştefan Bănică, Liviu şi Andrei, Adriana şi Romică, Ana şi Raluka şi Pepe, în vreme ce colegele lor, Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu vor susţine momente în afara concursului şi apoi le vor acorda puncte finaliștilor.

Chiar dacă nu a reuşit să se califice în lupta pentru marele premiu al acestei finale, actriţa Emilia Popescu a făcut de fiecare dată spectacol şi a bifat mai multe premiere pe scena tranforming show-ului. Se va întâmpla şi în marea finală, difuzată sâmbăta aceasta, când Emilia va aduce la Te cunosc de undeva! un monolog extraordinar de sensibil.

„Acest text nu este neapărat un monolog, este un testament, dacă vreti, pe patul de moarte, al marelui Gabriel Garcia Marquez. În Ultima scrisoare a scris ultimele lui gânduri umanităţii şi prietenilor lui, cumva să ştie să preţuiască mai mult!', a mărturisit, vizibil emoţionată, Emilia Popescu.

„A fost cel mai emoţionant şi sensibil monolog pe care l-am auzit vreodată! Am plâns şi am avut în permanenţă un nod în gât! De când sunt mamă, simt şi mai mult!', a mărturisit Andreea Bălan, după prestaţiei Emiliei.  

 Vezi galeria foto >

 Finaliștii sezonului 16 Te cunosc de undeva 

Pepe, Raluka şi Ana, Radu Bănica, Romică şi Adriana şi Liviu şi Andrei sunt cei care vor lupta pentru marele premiu sâmbăta viitoare și vor da totul pe scena de la Antena 1. Concurenții vor avea o misiune foarte grea de îndeplinit căci Ruleta nu i-a iertat și le-a oferit personaje legendare și greu de egalat.

Astfel, potrivit deciziei lui „Ruli', concurenții se vor transforma pe rând în mari artiști ai lumi, care au rămas în inimile fanilor chiar și după ce au plecat dintre noi. Prin urmare, Pepe o va interpreta pe Whoopi Goldberg din celebrul film „Sister Act', în timp ce Adriana Trandafir și Romică Țociu se vor transpune în „papucii' Lizei Minnelli și Joel Grey din cabaretul „Money'.

Greul și mai mare a căzut pe Ana Baniciu și Raluka. Cele două artiste se vor aduce în scena de la Antena 1 musicalul „Mamma Mia', în transformarea lui Cher și Meryl Streep. Cele două nu au fost tocmai încântate la început, însă se anunță un număr plin de dans și energie. Liviu și Andrei vor aduce emoție prin interpretarea legendarului Freddy Mercury și a marelui artist al tuturor timpurilor Elvis Presley în piesa „Jailhouse Rock'.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Radu Ștefan Bănică, fiul juratului de la X Factor Ștefan Bănică Junior, care a demonstrat în repetate rânduri că este un tânăr artist talentat și foarte priceput la actorie, dar și muzică. Acesta se va transforma în marea finală de la Te cunosc de undeva în Genne Kelly, din musicalul „Singin’ in the rain'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare