; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala „Mireasă pentru fiul meu” are loc pe 25 august

13 August 2012

După aproape un an în care au locuit sub acelaşi acoperiş în casa Mireasă pentru fiul meu', concurenţii actualei ediţii se pregătesc să revină la viaţa de zi cu zi, în afara show-ului, după finala de pe 25 august.

Atunci, vom afla cine sunt finaliştii ediţiei, cine sunt cei mai puternici, dar şi cei mai iubiţi de către telespectatori, cine sunt pregătiţi să îşi unească destinele, cine sunt marii câştigători, dar şi cei învinşi, deoarece eliminările continuă până în ultima clipă.

Urmează un nou sezon

Toamna aceasta, un nou sezon Mireasă pentru fiul meu' va lua startul la Antena 1, după o scurtă perioadă de tranziţie între cele două ediţii, în care foştii concurenţi vor împărtăşi ultimele evenimente din viaţa lor. Telespectatorii vor afla cine s-a mai căsătorit, cine s-a despărţit, ce conflicte au mai apărut, cine sunt cei care vor deveni în curând părinţi,  dar şi multe alte peripeţii din Caravana Mireasă pentru fiul meu'.

Prelecţiile sunt în toi

În prezent, Mireasă pentru fiul meu' începe săptămâna în forţă cu o nouă rundă de preselecţii. După ce joi şi vineri, băieţii însoţiţi de mame şi fetele au venit la castingul de la Athenee Palace Hilton Bucureşti, astăzi castingul continuă cu o zi dedicată selecţiei băieţilor însoţiţi de mamele lor. Ei mai pot veni până la ora 19.00 la Athenee Palace Hilton (Str. Episcopiei, nr. 1-3) urmând ca după înscriere să participe la etapa de preselecţie. Preselecţiile pentru fete vor mai avea loc marţi, 14 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare