; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_1DSC003211111

Finala „Ham talent” este difuzată în Ajunul Crăciunului

23 December 2015

Joi, 24 decembrie, de la 20.30, cele mai talentate animale de companie se strâng în jurul bradului la Antena 1 pentru că show-ul „Ham talent' ajunge la final. Într-o ediție de sărbătoare, membrii juriului vor asista la reprezentații date de necuvântătoare sub atenta îndrumare a stăpânilor, iar telespectatorii vor fi surprinși de cât de mult au putut evolua unii dintre ei față de momentul preselecțiilor. Preocupat de toți jurații, dar mai ales de preferata lui, Diana Munteanu, Liviu va încerca să afle ce a primit frumoasa blondă de la Moș Crăciun. Pentru că, din câte se pare, Jack a fost cuminte și și-a îndeplinit rolul de coprezentator cu sârguință Moș Crăciun îi va lăsa și lui un cadou sub bradul de la „Ham talent'.

[Not a valid template]

Așadar, joi, 24 decembrie, telespectatorii vor afla cine sunt fericiții câștigători ai premiilor puse la bătaie de singurul show de televiziune dedicat animalelor de companie. Fiecare câștigător în parte va fi stabilit prin votul juriului, care contează în proporție de 50%, și al publicului prezent în platoul emisiunii, care contează tot în proporție de 50%. Premiul I, „Ham talent', în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul și publicul. Premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten', în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal. Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal. Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Dihori, papagali, câini și cai se întrec în trucuri spectaculoase în finala singurului show de televiziune din România dedicat animalelor de companie. Dacă telespectatorii au fost surprinși până acum de ce sunt capabile necuvântătoarele, în finală ei vor fi uluiți de-a dreptul. Câinii devin actori, caii dau dovadă de o sensibilitate nețărmuită, papagalii poartă dialoguri cu jurații, iar dihorii vor fi neînfricați.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare