; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala de la „Românii au talent” e programată pe 11 mai la Pro TV

07 May 2012

Andra e pregătită de marea finală „Românii au talent' din 11 mai, în care va avea şi un moment special. E curioasă să vadă cine va fi câştigătorul şi ne-a mărturisit că va exista şi un al treilea sezon al show-ului care a făcut furori la Pro TV.

Andra este plăcut surprinsă de veleităţile variate pe care le-a întâlnit în cel de de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV.

„Românii au lăsat timiditatea la o parte şi au ieşit din anonimat. Ăsta e cel mai important lucru. Descoperim talente din ce în ce mai ingenioase, asta a văzut toată lumea deja. Foarte multă lume a prins îndrăzneală şi a înţeles că şi dresura, magia, orchestrele de legume sau gimnastica mai ciudată sunt probe de talent. E un fenomen normal, eu mă aşteptam la asta', ne-a zis cântăreaţa.

Vedetei îi este greu să facă pronosticuri înainte de marea finală, aşteaptă doar să vadă care va fi reacţia celor din faţa micilor ecrane:

„Cu părere de rău, n-am cum să-mi exprim o previziune, tocmai pentru că nu aş vrea să influenţez decizia publicului. Şi eu sunt foarte curioasă, abia aştept să văd rezultatul final', ne-a mărturisit ea.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare