; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala de la „Academia lui Horia” are loc diseară

12 September 2011

A doua emisiune a popularului Horia Vîrlan ajunge la final diseară, la Prima, de la 20.30 fiind programată finala. Din fericire, n-o să-i resimţim maestrului lipsa pe micul ecran, căci joi, 15 septembrie, începe noul sezon din „Cireaşa de pe tort'.

Finala emisiunii „Academia lui Horia' va fi difuzată de Prima pe 12 septembrie, de la ora 20.30. Echipele formate din vedete şi oameni obişnuiţi se destramă, iar fiecare concurent va încerca să câştige marele premiu pe cont propriu.

Cei patru finalişti – care se întrec pentru marele premiu de 10.000 de euro!! – sunt Ioana Grigore, Mircea Zara, Andreea Bălan şi Stefano Mazzanti.

Preselecţiile pentru sezonul doi al „Academiei lui Horia' au început deja, la finele lunii august.

În această vară, Horia Vîrlan n-a stat strălucit la capitolul „concediu', dar nu se plânge.

Maestrul a plecat cu soţia pentru o săptămână la mare, „nu prea departe de România, ci doar atât cât să uit pentru câteva zile de zbuciumul caracteristic Bucureştiului nostru iubit. Asta s-a şi întâmplat, am lenevit în fiecare zi la plajă, sub umbrelă bineînţeles, sorbind din vreun suc sau caffe frape şi citind din cărţi adevărate, care n-au legătură cu politica sau cu mondenul post revoluţionar. Fraţilor, trăiască concediile! Lungi sau scurte, n-are importanţă, dar să fie cât mai multe, căci este nemaipomenit', a declarat Horia Vîrlan pentru TVmania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare