; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala Dansez pentru tine

07 May 2010

Urmăriţi finala celei de-a noua ediţii Dansez pentru tine

În finala Dansez pentru tine', publicul va decide cine va lua marele premiu de 60000 de euro. Iuliana Luciu şi Grigore şi Cătălin Moroşanu şi Magda au ajuns în ultima etapă a concursului şi vor avea parte de confruntarea finală în care vor fi nevoiţi să convingă publicul telespectator că merită să câştige marele premiu şi şansa de a-şi împlini visul. Epuizaţi şi emoţionaţi, finaliştii stau de dimineaţă până după miezul nopţii în sălile de antrenamente pentru a mai face faţă şi ultimei înfăţişări în ring unde vor avea de dansat trei stiluri noi: samba, improvizaţie şi Bollywood.

Ultima ediţie din acest sezon a emisiunii Dansez pentru tine' va mai desemna şi câştigatorul premiului de popularitate. Cele 5 perechi care nu au ocupat un loc pe podium se luptă pentru premiul de 5000 de euro pe care-l va primi cea mai populară pereche în funcţie de voturile telespectatorilor Pro Tv.

Pe lângă un număr mare de invitaţi speciali, Laura Cosoi şi Bogdan Boanta vor arata pentru prima dată telespectatorilor Dansez pentru tine' dansul cu care se vor prezenta în prima ediţie a concursului din Mexic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare