; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Finala „Academiei lui Horia” se dispută joi

21 December 2011

„Academia lui Horia' se apropie de final. Pentru acest final de ediție, Horia Vîrlan a pregătit trei probe, pe care concurenții le vor avea de rezolvat fără ajutorul maestrului bucătar. Cornelia Rednic și Ioan Morar, dar și Stela Popescu și Anișoara Behroz concurează mâine seară, de la ora 20.30, în finala „Academiei'.

Pentru finală, concurenții vor avea de trecut trei probe. Prima constă în pregătirea a unui ” Mușchi de vită umplut cu cârnat picant, lângă turte din dovlecei și sos de vin”, dar fără ajutorul lui Horia, ci urmând doar rețeta. A doua probă este gătirea unui preparat cu ingredientele dintr-un coș surpriză'. Ultima proba constă în pregătirea unui fel de mâncare îndrăgit de concurenți, după rețeta lor.

Cornelia și Ioan au format o echipă bine închegată. Amândoi sunt destul de bine pregătiți în ale bucătăritului și au reusit, încet dar sigur, să surclaseze celelalte echipe', a spus maestrul Vîrlan.

Horia e încântat de concurenții din sezonul 2

„Stela Popescu și Anișoara Behroz au avut o sarcină dificilă, fiind într-o competiție acerbă cu celelalte echipe. Lupta a fost strânsă, dar dorința de a câștiga a Anișoarei a fost mai mare, și așa au ajuns în finală. Felicitări!', a spus maestrul Vîrlan după ultima semifinală.

Horia Vîrlan crede că, în al doilea sezon, concurenții au fost mai bine pregătiți, dar și mai motivați să câștige. Referitor  la următorul sezon, Horia nu a vrut să ne dea detalii.

„Toate la timpul lor, dragii mei! Veți afla la momentul potrivit. Ma bucur că ideea „Academiei' a avut atâția simpatizanți și că au fost atâția înscriși', ne-a spus Horia.

img_9763

Picture 2 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare